LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
δεν ρώτησα πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ4 μήνες,11 ημέρες κ 6 ώρες.
δεν ρώτησα πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ4 μήνες,11 ημέρες κ 6 ώρες.
δεν ρώτησα πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ
Δηλάδη έχω να κάνω σεξ από τα 15 μου,όπου κοίταζα να κάνω σκορ στο FIFA κ επαίζα counter!!!ρε συ αυτό είναι πόσος καιρός πέρασε από τότε που νόμισε ότι έκανε σέξ.. η πραγματικότητα είναι άλλη...
6 χρόνια 8 μήνες 5 μέρες και κάτι ψιλά..
Κάνε πλάκα ότι έκατσες κ τα διάβασες όλα!!!Εκτορας και Ροχαλα εδωσαν ρεσιταλ![]()
χθες βραδυ
Κάνε πλάκα ότι έκατσες κ τα διάβασες όλα!!!![]()
Αν θες κερνάω!!!Εγώ μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα Παπαζόλη...και ναι τα διάβασα όλα![]()
Εγώ μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα Παπαζόλη...και ναι τα διάβασα όλα![]()
Στα γρήγορα όμως γιατί θα φύγω κ μετά αύριο πάλι θα μπω!!!κανε μια δημοσια τοποθετηση τοτε![]()
εσυ τον νωντα παριστανεις;[move][size=20pt]Αλιντισσα= Ektor Lopez=Roxala!!!![]()
![]()
[/size][/move]
Κοίτα..η Ροχάλα τα είπε ωραία,ο Παπαζόλης ξεφευγει σαν το φίδι,ο Εκτωρ "to the point",η Ρίτα ..δεν θυμάμαι τι έλεγε..την βαριέμαι λίγο.Στα γρήγορα όμως γιατί θα φύγω κ μετά αύριο πάλι θα μπω!!!![]()
Είμαι!!!εσυ τον νωντα παριστανεις;![]()
![]()
![]()
![]()
Συνεπώς ο πιο μάγκας ο παπαζόλις,εύγε του,μαγκιά του!!!Κοίτα..η Ροχάλα τα είπε ωραία,ο Παπαζόλης ξεφευγει σαν το φίδι,ο Εκτωρ "to the point",η Ρίτα ..δεν θυμάμαι τι έλεγε..την βαριέμαι λίγο.
χααχχαχα μιλαει στον παπαζολ και τον αποκαλει παπαζολ![]()
![]()
ειναι σαν να μιλαω στον Γιαννη και να του λεω αυτος ο Γιαννης μαλακας δεν ειναι? αχχααχαχχαχα
ντααααξ..λεπτομέρειεςχααχχαχα μιλαει στον παπαζολ και τον αποκαλει παπαζολ![]()
![]()
ειναι σαν να μιλαω στον Γιαννη και να του λεω αυτος ο Γιαννης μαλακας δεν ειναι? αχχααχαχχαχα
Σωστά,πρέπει να γράφεις Μάριε51~~~ειναι σαν να απευθυνομαι σε σενα και να σε λεω Μαριο...Ακυρο εντελως λεμε![]()