Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ΕΝΑ ΓΑΜΗΔΙ ΤΣΑΤ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ?????????????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειχα πει οτι θα το φερει ο αηβασιλης.... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
απανταω σε οσα ειπωθηκαν στο θρεντ με τους κανονες:

ροχαλα: στο σημειο που συμφωνησες με τον περσονα, σχετικα με το οτι δεν ειναι κατινος επειδη τα λεει φατσα φορα με το ενα νικ του.
δεν ξερω πώς το βλεπεις εσυ, αλλα το να μεταφερεις διαφορα στο μειν φορουμ, που ειτε ξερεις προσωπικα εσυ, ειτε τα ξερεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο, που εγιναν ΕΚΤΟΣ φορουμ, απλα για να την πεις σε καποιον, για μενα ειναι κατινια. σχεδον ολοι μας γνωριζουμε τα απειρα για τους αλλους, το να τα χρησιμοποιουμε ως επιχειρηματα, ειτε για χαβαλε, ειτε σε σοβαρη κουβεντα, ειναι μεγαλο φαουλ. αλλα αυτη ειναι η δικη μου εκδοχη της κατινιας. και χαιρομαι γτ ενω εχω την ευκαιρια να το κανω, απλα μιλαω με βαση οσα εχουν ειπωθει εδω και μονον.

αναλ χαντερ: μαλακια κ που επιλεγω να συνδιαλεχτω μαζι σου γτ απλα κραζεις κ εισαι απλα μεγαλος μαλακας, αλλα τεσπα.
προφανως κ τα φυτα ειναι ζωντες οργανισμοι. προφανως και νιωθουν πονο. το συμπαν μας γενικα εμπεριεχει μια μορφη βιας. γτ αναγκαστικα πρεπει να τραφουμε. εφοσον μπορω να επιλεξω τι θα φαω, επιλεγω να μην σκοτωσω ζωα, τη στιγμη που μπορω να ζησω κι αλλιως. για μενα πλεον ειναι μονοδρομος.
οταν σκοτωνεις ενα ζωο, αντιδρα οπως ακριβως θα αντιδρουσες εσυ. μαχεται, πολεμα, αντιστεκεται, γτ το βλεπεις οτι δε θελει να πεθανει, θελει να ζησει, και κλαιει γι αυτο. μπορεις να δεις τα απειρα βιντεακια που κυκλοφορουν. εγω τα ειδα, κ για δικους μου λογους, δεν θελω να συμμετεχω σε ολο αυτο. αυτο με βοηθα να κοιμαμαι καλυτερα το βραδυ. τα φυτα απο την αλλη πονουν, αλλα αν κοψεις ενα πορτοκαλι, δε θα πεθανει η πορτοκαλια. πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω. μακαρι να μπορουσα να ειμαι breathetarian, να ζω με τον αερα. δυστυχως δε γινεται, οποτε επιλεγω να φαω αυτο που προκαλει λιγοτερο πονο. δεν τον εξαφανιζω, απλα προσπαθω να τον μειωσω.
οσον αφορα, το γαλα κ τα αυγα. εχεις δει ποτε τις συνθηκες που μεγαλωνουν οι αγελαδες και οι κοτες? ξερεις ποσο πονο κρυβει η παραγωγη αυγων και γαλακτος? η αγελαδα που αν δεν την αρμεξεις θα ποναει, δεν εχει γονιμοποιηθει με φυσικο τροπο. δε νομιζω οτι το ονειρο της ηταν να γονιμοποιειται ξανα κ ξανα, να της παιρνουν τα μοσχαρακια μεσα σε 5 μερες (νομιζω)- ειναι τα μοσχαρακια γαλακτος, και να ειναι συνεχως συνδεδεμενες με αντλιες αρμεγματος. ξερεις οτι απο την ολη εκμεταλλευση ζει 5 χρονια αντι για 15, εξαιτιας αυτης της εξαντλησης? και μετα παει για σφαγη. ομοιως και με τις κοτες.
αν εσενα ή τον οποιονδηποτε, σε ικανοποιει αυτη η κατασταση, ή αν απλα δε σε ενδιαφερει γτ ως ανθρωπος γαμας κ δερνεις, καλα κανεις, με γεια σου με χαρα σου. το να επιτιθεσαι επειδη ειμαι μπαζολα, ελλεεινιδα, αγαμητη και τεσπα ο,τι αλλο γουσταρεις, δεν κανει εμενα να φαινομαι ηλιθια, αλλα μαντεψε ποιον.

μουνιτσα: το να συνεχιζεις να με λες κομπλεξικη, επειδη σου απαντησα σε οσα ελεγες για μοδες και θυματα του μαρκετιγκ, ειναι απλα ανοητο κ χωρις βαση. επειδη ειχες ενα μαλακα συγκατοικο χορτοφαγο, κ το χρησιμοποιεις κ ως παραδειγμα της μαλακιας μας, ειναι απλα αστειο. ξερεις ποσους μαλακες κρεοφαγους ξερω?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκα λέοντα βγαίνει το μπουρδέλα.κομ σε λαχανικό να κάνουμε την καλή μας πράξη και σήμερα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
:coffee: :coffee:
δεν πατε να πιειτε καμια μπυρα/ποτο ολοι να ξελαμπικαρετε???
η στην καλυτερη να κανετε σεξ/ερωτα?

καλυνηχτα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοίτα κλάσιμο ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αμα μου δώκετε τ αυτοκίνητο του πλέ.
αααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εσενα δεν σου δινουμε να οδηγησεις ουτε λιμιτεντ εντισιον Φιατ κουπε που να γαμιεσαι

αχχαχαχαχαχαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ότι δεν λέει σου φαίνεται?

αυτές οι αναγωγές μας έφαγαν  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  εσενα δεν σου δινουμε να οδηγησεις ουτε λιμιτεντ εντισιον Φιατ κουπε που να γαμιεσαι

αχχαχαχαχαχαχαχαχα

θα μου δώκει μωρή αγάμω ο νάτσος το άκαέφε του να σκάσ' απ το κακό σ΄

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέρεις πολλά και δεν λες...
ή λες πολλά επειδή δεν ξέρεις τι λες;

:2funny: :2funny: :2funny:

εγώ φίλος ένα οτομπιάνκι έχω για να κάνω τις μετακινήσεις μου.
ο τύπος με τα γιαλιά ειναι ο ζίροου.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μακαρι να μπορουσα να ειμαι breathetarian, να ζω με τον αερα. δυστυχως δε γινεται, οποτε επιλεγω να φαω αυτο που προκαλει λιγοτερο πονο. δεν τον εξαφανιζω, απλα προσπαθω να τον μειωσω.

Ξερω κατι Γεροντες στο Ορος που ζουνε με παξιμαδι και τσαι
 Και ζουνε με προσευχη και κομποσχοινι,τα 70 τα εχουν σιγουρα
 Γινεται-γινεται

Απλα πιστευεις εκει που πρεπει και αφηνεσαι στο ελεος Του

Μοναστηρια υπαρχουν σωρο  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom