Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Καλέ πνίγηκα....στο μαιλ μου πέρνω τις απαντησεις....γιατι δεν μου ήρθε αυτη εεεεεε?Πήγαινε σε bdsm θέμα και επανέλαβε την ερώτηση ...
Καλέ πνίγηκα....στο μαιλ μου πέρνω τις απαντησεις....γιατι δεν μου ήρθε αυτη εεεεεε?Πήγαινε σε bdsm θέμα και επανέλαβε την ερώτηση ...
Καλέ πνίγηκα....στο μαιλ μου πέρνω τις απαντησεις....γιατι δεν μου ήρθε αυτη εεεεεε?
Α καλά...εννοώ ότι σε όλα τα θέματα που έχω ποστάρει με την όποια νέα απάντηση έχω ειδοποίηση στο μαιλ από το φόρουμ.....Μα δεν σου είχε στείλει απάντηση ... Ελεύθερα το έγραψε ...
πειτε μου ποιος ειναι ο λεντις μη γαμησω κανα ενηλικο κωλαρακι
ειδες αδικιες φιλε μου αλλους τους κανουν τιμημενους και αλλους τους εχουνε χεσμενους παλι καλα που δεν μας εχουν μπαναρισμενους κατι ειναι και αυτοο ακορεστος ηταν τιμημενος ή τωρα εγινε?
δεν κανειs...........μπανιο δλδ????????ειδες αδικιες φιλε μου αλλους τους κανουν τιμημενους και αλλους τους εχουνε χεσμενους παλι καλα που δεν μας εχουν μπαναρισμενους κατι ειναι και αυτο
αμα ειμασταν μπαναρισμενοι δεν θα ειμασταν χεσμενοιδεν κανειs...........μπανιο δλδ????????
Ενω τωρα ειμαστε????????? Ωωωω γμτ γι αυτο βρωμαειαμα ειμασταν μπαναρισμενοι δεν θα ειμασταν χεσμενοι
εγω εχω παρει ρεπο αοριστου χρονου μαλισταΘέλω να γαμήσω
Γιατη?εγω εχω παρει ρεπο αοριστου χρονου μαλιστα
γιατι θα πληρωθουμε σε αοριστο χρονοΓιατη?
Δεν εισαι και ο μονος που σου αργουν τα λεφτα...γιατι θα πληρωθουμε σε αοριστο χρονο
οποτε καλυτερα να εχω τα λεφτα για να φαω παρα για να γαμησω
υπαρχουν και χειροτερα γι'αυτο προνοω επειδη προβλεπω τα χειροτερα να ερχονταιΔεν εισαι και ο μονος που σου αργουν τα λεφτα...
Eμενα που μου ειναι συνέχεια σηκωμένη τι να κάνω.. :'( :'( :'( :'( :'(υπαρχουν και χειροτερα γι'αυτο προνοω επειδη προβλεπω τα χειροτερα να ερχονται
ευνουχισμοEμενα που μου ειναι συνέχεια σηκωμένη τι να κάνω.. :'( :'( :'( :'( :'(