Επισκέπτης
λιλας, γιατι δεν εχει βαλει ακομα τον πυργο του αϊφελ στον κωλο του
τι λες ρε φιλε που εχω εγω 1000 κλωνους;εχω τοσους οσους εχει καθε σεβαστο μελος του ιστοτοπου μας......ο αντισθενης ειναι υποχρεωμενος να σεβαστει τη θεληση του κοινου αλλιως ειναι φασιστακι
οτι προταση εχετε (με την αιτιολογιση της), καντε την τωρα
επικ θρεντ!!
υγ. οι δυο πρωτοι στους ψηφους θα πρεπει να διαγραφουν asap
πορνοπαπια φορ πρέζιντεντ
τον θετω ενωπιον των ευθυνων του εδω θα δειξει ποσο δημοκρατης ειναιτι λες ρε φιλε που εχω εγω 1000 κλωνους;εχω τοσους οσους εχει καθε σεβαστο μελος του ιστοτοπου μας......
και βριζεις και τον διαχειριστη μας......ε ρε μπαν που θα φας
τον θετω ενωπιον των ευθυνων του εδω θα δειξει ποσο δημοκρατης ειναι
εχεις δικιο...δεν εχεις 1000 κλωνους....εχεις 100000
βαλε και μεμος να γινει χαμος.....και σλαβυανκα....τον θετω ενωπιον των ευθυνων του εδω θα δειξει ποσο δημοκρατης ειναι
εχεις δικιο...δεν εχεις 1000 κλωνους....εχεις 100000
ποιους ψηφισες τυπε;
λιλα...ποιους ψηφισες τυπε;
ο θεματοθετης δε μπαινει ποτε στην ψηφοφοριαβαλε και μεμος να γινει χαμος.....και σλαβυανκα....
χαστουρέισον
ο αντισθενης ειναι υποχρεωμενος να σεβαστει τη θεληση του κοινου αλλιως ειναι φασιστακι
οτι προταση εχετε (με την αιτιολογιση της), καντε την τωρα
επικ θρεντ!!
υγ. οι δυο πρωτοι στους ψηφους θα πρεπει να διαγραφουν asap
O σακος με τα σκατα να φυγει!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=479856;type=avatar[/img[/URL]]
Ολοι οι αλλοι παλευονται! :cool:
[/quote] ;) :headbang3: :headbang3:
ο αχαχουχας ειναι καλος ανθρωποςΣαν δευτερο, εχω αμφιβολιες αν πρεπει να ψηφισω τον καθηστερημενο αχαχουχα ή το μουνι τον giasou!
Kαι οι 2 ναυαγια της ζωης ειναι! Θα αποφασησω και θα ριξω την ψηφο!
Έχεις τέτοια καψούρα μαζί του,που βάζω στοίχημα ότι ένας απ'τους νέους νωντοπιστούς είναι κλώνος σου.ενας αυνανας απο τοτε που ειχαμε τσατ ειναι που οποτε εμπαινες τον εβλεπες να ειναι μονος και να περιμενει κανεναν να μηλησει......
ο αχαχουχας ειναι καλος ανθρωπος
Στ'@ρχιδι@ μας!