gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θα ανοιξω θρεντ αντιπραξη κοσμα εσυ σουπερσταρ......ήθελε μια μικρή στήριξη αυτό![]()
θα ανοιξω θρεντ αντιπραξη κοσμα εσυ σουπερσταρ......ήθελε μια μικρή στήριξη αυτό![]()
στα πάκια όχι στα παιδιά![]()
βρε τραβα γαμησου μωρη στραπονιαρα που θα κανεις και παρατηρήσεις στα παιδια , τελειωμένη βίζιτα
μου φανηκε οτι απειλησες τον νιπλ.Αν το εκανες ζητα συγνωμη τωρα που μπορεις
θα ανοιξω θρεντ αντιπραξη κοσμα εσυ σουπερσταρ......
θα ανοιξω θρεντ αντιπραξη κοσμα εσυ σουπερσταρ......
εσυ πρεπει να της εχεις ριξει ενα μανικι της φιλεναδας σου![]()
μεγαλη αγαπη της εχεις , μηπως την ερωτευτηκες ? το νου σου γιατι ειναι τσαουσα αυτη , οπου δει πουτσο παει και καθεται
δεν ειμαι κλωνος ρε.Ενα αβγαλτο νεουδι ειμαιεσύ τίνος κλώνος είσαι είπαμε ?![]()
μαν εγώ δεν είμαι ατένσιον χόουρ γι'αυτό και άλλαξα άβαταρ να κινούμαι πιο χαμηλά από τα ραντάρ![]()
ασε δεν σωνεσαι πλεον.Εχεις στοχοποιηθειμαν εγώ δεν είμαι ατένσιον χόουρ γι'αυτό και άλλαξα άβαταρ να κινούμαι πιο χαμηλά από τα ραντάρ![]()
Σωστά άλλα ήθελα μόνο γαμήσι τώρα για να τοποθετήσουμε τους εαυτούς μας όπως θέλουμε.Καλο το διηγημα.....αλλα πρεπει να εχει παυσειs....να εστιαζει ακομα πιο πολυ σε προσωπα...
μαν εγώ δεν είμαι ατένσιον χόουρ γι'αυτό και άλλαξα άβαταρ να κινούμαι πιο χαμηλά από τα ραντάρ![]()
Εχουμε πολεμο??? Να αναβαθμισουμε σε Defcon 3 ??
[/quoteοτι και να κανει πλεον τρυπιος ειναι
Εχουμε πολεμο??? Να αναβαθμισουμε σε Defcon 3 ??