kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατί πετάς ασυναρτησίες
μήπως επειδή χάνει η Ξάνθη![]()
και χελια......χελι τρως;μαν εγώ ούτε ψάρι θα έτρωγα απ'αυτούς γιατί θα είχα στο μυαλό μου ότι στο ίδιο τηγάνι πιο πριν θα τηγάνιζαν βατράχια ;)
και χελια......χελι τρως;
http://[URL unfurl="true"]www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2013/04/xeli-300x217.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
όχι αλλά θα δοκίμαζα πιο εύκολα απ'ότι βάτραχο :think:
όχι αλλά θα δοκίμαζα πιο εύκολα απ'ότι βάτραχο![]()
σταματα να εισαι κοτουλα βαλε παλι το αβαταρ του βατραχου ζητα συγνωμη και μετα θα ειναι ολα οκ ;)μίλα όμορφα![]()
σταματα να εισαι κοτουλα βαλε παλι το αβαταρ του βατραχου ζητα συγνωμη και μετα θα ειναι ολα οκ ;)
σε ολους.σε ποιόν και γιατί![]()
γιατι κιοτεψες εσπασες και ξεφτιλιστηκες απο τα μαιντ γκειμς του νιπλ και εκρυψες αβαταρια κουταλια πηρουνια κλπ.Τακτικη Βουδα μου κανεις;και γιατί![]()
και χελια......χελι τρως;
http://[URL unfurl="true"]www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2013/04/xeli-300x217.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
διευκρίνισε του τι εννοείς με το "τρως" γιατί είδε το χέλι και καύλωσε που το φαντάστηκε να μπαίνει στο κώλο του . :zfuck: :zfuck:
στο θρεντ φατε εναν πουστη το φατε τι εννοια εχει αραγε;διευκρίνισε του τι εννοείς με το "τρως" γιατί είδε το χέλι και καύλωσε που το φαντάστηκε να μπαίνει στο κώλο του .![]()
![]()
φαν του χριστόδουλου εννοείται ο τελευταίος μεγάλος έλληνας ΗΓΕΤΗΣ που πέρασε από την χώρα ;) κάποια πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά αν ζούσε σήμερα ο άνθρωπος αυτός ήταν πραγματικός πατριώτης με φοβερό γκελ στον κόσμο αλλά πού να καταλάβεις![]()
γιαυτο σου λεω......φατον τον πουστη μανενα περιεργο πραγμα ρε πουστη μου ολες οι αδερφες να γουσταρουν ρασοφόρους...Ειδικα οταν φορανε και τα επισημα και ειναι και φουλ στο χρυσαφικο τα πουστρακια παθαινουν αμοκ απο καυλα ...
Α ρε Κοσμα , εισαι κλασσικός πουστης , ουτε εκει δεν μπόρεσες να διαφέρεις απο την μαζα , ενα πουστρακι του σωρού εισαι ...
στο θρεντ φατε εναν πουστη το φατε τι εννοια εχει αραγε;