Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
μπορει ομως να βρει και τον λιλα να προσπαθει να βαλει το δεντρο στον κωλο του.....

δεν πειραζει τυπε , αυτο θελει γιατι μετα θα βαλει ολο τον Λιλα στο κωλο του , kinder εκπληξη

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ξερει και αγγλικα το βλαχαδερο  :2funny:

Σκάσε αγράμματε! Δε ντρέπεσαι να γεμίζεις τα έπιπλα του σπιτιού με τα λέπια των Πακιστανών; Η μάνα σου τι λέει που πρέπει να τα καθαρίζει; Χαραμισμένο σπέρμα! Κοιτάνε οι γονείς σου τα παιδιά των άλλων και τους πιάνει το παράπονο: "γιατί να μην είναι και το δικό μου σαν τα άλλα";

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.417
Πόντοι
25.467

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σκάσε αγράμματε! Δε ντρέπεσαι να γεμίζεις τα έπιπλα του σπιτιού με τα λέπια των Πακιστανών; Η μάνα σου τι λέει που πρέπει να τα καθαρίζει; Χαραμισμένο σπέρμα! Κοιτάνε οι γονείς σου τα παιδιά των άλλων και τους πιάνει το παράπονο: "γιατί να μην είναι και το δικό μου σαν τα άλλα";
ου μωρη ξεφτυλισμενη αδερφαρα που θα με πεις αγράμματο.. :2funny:

ο γονεις μου περιφανευονται που εχουν τον ποιο γοη στα πατησια  :sunglasses: και που ολες η πατησιωτοπουλες λιωνουν για παρτυ μου  :birdman:

αντιθετα με σενα οι δικοι σου γονεις επειδη βλεπω οτι εχεις και καποια ηλικια στην γενια σου δεν μπορουσαν η καημενοι να κανουν εκτροση ,αφου παραλιγο ο μαιευτηρας πηγε να σε βαλει μαζι με τα πιτμπουλ αφου η μαπα σου απο μωρο εδειχνε την δοξα που θα εχεις στο μελλον απο ομορφια παλιοπαπαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κρυφτηκε ο μπαρμπας, καταπιε την γλωσσα του, τρακαρησε η μαπα του με τον τοιχο, σκεφτεται τοση ωρα τι να πει..

πηγε λιγο να κοιταχτει και στον καθρεφτη μπας και εχει μεταλαχτει σε καποια αλλη ρατασα

:2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
ΠΩΣ ειναι μια κωλοτρυπιδα με τιμοκαταλογο ?  :think:

Kermit.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πουτανακι νικολακι εγω την κανω.. για αλλη με φορα προκαλεις αλλα με διασκεδασες  ;)πα να γαμησω... δεν σου λεω και τι θα φοραω κιολας για να νομιζεις οτι εισαι νταης παναθεμα σε  :2funny:  

μαλακα,που εχεις φαει μεγιστη παντοφλα στην ζωη σου...

και μην ξεχνας ,εισαι ενα περιθωριακο ατομο, ενα τιποτα.. τσαγια πουτανακι νικολακι  μου  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.958
Πόντοι
6.035
πουτανακι νικολακι εγω την κανω.. για αλλη με φορα προκαλεις αλλα με διασκεδασες  ;)πα να γαμησω... δεν σου λεω και τι θα φοραω κιολας για να νομιζεις οτι εισαι νταης παναθεμα σε  :2funny:  

μαλακα,που εχεις φαει μεγιστη παντοφλα στην ζωη σου...

και μην ξεχνας ,εισαι ενα περιθωριακο ατομο, ενα τιποτα.. τσαγια πουτανακι νικολακι  μου  ;)
καλα ρε μλκ που πας μεσημεριατικα  :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τράβα σε μια ταβέρνα μαν και βάλε το μενού στον κώλο σου :birdman:
Δεν το εχω δοκιμασει ουτε με ενδιαφερει φυσικα.......

Εσυ ετσι κανεις δηλαδη ?  :think:

Τον διπλωνεις η μπαινει ανετα οπως ειναι ?  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα ρε μλκ που πας μεσημεριατικα  :jerking:
Εμ μεσημεριατικα ειναι που θα πηδηξει σαν ανθρωπος ρεεεεεεεεε (σαν περπατημενος επρεπε να το γνωριζεις αυτο)  :tickedoff:
Ποτε θα πηδηξει σαν ανθρωπος ?
Το απογευμα που εχουν μαζευτει ολοι στην ουρα και θα βιαζεται να τους αρπαξει η πουτανα ?
Η που θα χτυπαει η τσατσα την πορτα φωναζοντας εχουμε κοσμοοοοοοοοοοοοοοοο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εμ μεσημεριατικα ειναι που θα πηδηξει σαν ανθρωπος ρεεεεεεεεε (σαν περπατημενος επρεπε να το γνωριζεις αυτο)  :tickedoff:
Ποτε θα πηδηξει σαν ανθρωπος ?
Το απογευμα που εχουν μαζευτει ολοι στην ουρα και θα βιαζεται να τους αρπαξει η πουτανα ?
Η που θα χτυπαει η τσατσα την πορτα φωναζοντας εχουμε κοσμοοοοοοοοοοοοοοοο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι λογικος μαρεσεις  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom