gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
man πριν λιγο εστειλα ενα πμ στον αντισθενη.....if you know what i mean ;)μην μου ξαναστείλεις πμ να σε γαμήσω σου είπα δεν είμαι πούστηςγκέγκε
![]()
man πριν λιγο εστειλα ενα πμ στον αντισθενη.....if you know what i mean ;)μην μου ξαναστείλεις πμ να σε γαμήσω σου είπα δεν είμαι πούστηςγκέγκε
![]()
ατιθασο αγοριΚι εσυ φουστης μαν ?![]()
man πριν λιγο εστειλα ενα πμ στον αντισθενη.....if you know what i mean ;)
Δεν σου εστειλα μωρη βατραχομουναμην μου ξαναστείλεις πμ να σε γαμήσω σου είπα δεν είμαι πούστηςγκέγκε
![]()
η μεγαλυτερη αυταπατη του σαιτ,η βαρυμαγκες κρυβονται απο τα φουστανια της μαμας τσ τσ τσ![]()
ε θα σε γαμησω ρε μουνι.....αφού σου είχε πει να μην του ξαναστείλεις πμ να σε γαμήσει δεν είναι πούστηςγκέγκε
![]()
κουραδομαγκες μανη μεγαλυτερη αυταπατη του σαιτ,η βαρυμαγκες κρυβονται απο τα φουστανια της μαμας τσ τσ τσ![]()
να βρεθούμε επίδαυρο μαν να σου χώσω κοθόρνους στο κωλί![]()
η κωλοτρυπιδα μου ηταν, ειναι και θα παραμεινει παρθενα ως το τελος των ημερων....μήτσο γιατί γελάς μαν σου γαργαλάει κανάς βαγγέλας την κωλοτρυπίδα![]()
φετος δεν κανω διακοπες του δινω αυτο που θεοχι τωρα μαν
μετα τις διακοπες![]()
ε θα σε γαμησω ρε μουνι.....![]()
ιουλιουη κωλοτρυπιδα μου ηταν, ειναι και θα παραμεινει παρθενα ως το τελος των ημερων....![]()
Σατανικο μαν......οχι τωρα μαν
μετα τις διακοπες![]()
ειμαι και θα παραμεινω παρθενα ως το τελος των ημερων....![]()
η κωλοτρυπιδα μου ηταν, ειναι και θα παραμεινει παρθενα ως το τελος των ημερων....![]()
Σορρυ τυπε αλλα πρεπει να παρεις σειρα για να τον γαμησεις , περιμενει κοσμος
Πανε τα αιγοπροβατα.......φετος δεν κανω διακοπες του δινω αυτο που θε![]()
ΜΟΥΡΛΟ εισαι παιδακι μου ?αν ήσουν με μια καραμούνα και ήσασταν ερωτευμένοι θα την άφηνες να σε στραπονάρει μαν![]()