redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα ετσι εισαι ρε σταμουλη;με κατσαρολα τα πηρες?![]()
![]()
καλα ετσι εισαι ρε σταμουλη;με κατσαρολα τα πηρες?![]()
![]()
εμ τι,κομπίνες στο χρηματιστήριο, στημενα στοιχήματα,γιου νοου,ματσ μανι![]()
εισαι παιδι της πιατσαςεμ τι,κομπίνες στο χρηματιστήριο, στημενα στοιχήματα,γιου νοου,ματσ μανι![]()
τι προτοτυπο ,ολοι σας εχετε προτυπο τον φαφουτη...παπάρια μέντολες στραπονάκια![]()
τοσο δυνατος εισαι;;;τι προτοτυπο ,ολοι σας εχετε προτυπο τον φαφουτη...
στον κωλο σου τα παπαρια παλιομαλακα..
θα σας πιασω ολους στην πιατσα εναν εναν θα ανοιξει η γη να σας καταπιει οσο δυνατος ειμαι εγω δεν ειναι κανενας σας εδω μεσα ;)
κακια ρατσα σκυλου εχειςαντι τζελ τι χρησιμοποιεις
ψωλοχυμα?![]()
δεν ειμαι ο χουλκ παντως τους νταηδες απο πανω μια χειραψια και τους εσπασα το χεριτοσο δυνατος εισαι;;;
εισαι χτιστος,μποντέος, σφίχτης, σφίχτερμαν ,πρησμένος , σβάρτσος;δεν ειμαι ο χουλκ παντως τους νταηδες απο πανω μια χειραψια και τους εσπασα το χερι![]()
αρκετα , το χειμωνα ειμαι μπουλ, τωρα εκοψα λιγο, εκανα το μαλλι κλαρινο κιολας, ε να μαστε στο κλιμαεισαι χτυστος;
τι προτοτυπο ,ολοι σας εχετε προτυπο τον φαφουτη...
στον κωλο σου τα παπαρια παλιομαλακα..
θα σας πιασω ολους στην πιατσα εναν εναν θα ανοιξει η γη να σας καταπιει οσο δυνατος ειμαι εγω δεν ειναι κανενας σας εδω μεσα ;)
s beach?πάω μπανάκι παλιοστράκι.
στο λέω για να μην λες οτι δεν απαντάω.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.
στους υπόλοιπους καλό απόγευμα.
κακια ρατσα ανθρωπου υπαρχει οχι σκυλουκακια ρατσα σκυλου εχεις
οχι τιποτα αλλο να σου κανω λιγο ψυχολογικο πολεμο
αυτες η ρατσες σκυλων ειναι για εξω οχι για σπιτη βαρουλη ;)
ακους εκει, ολοκληρο γομαρι το κραταει σπιτη![]()
δεν πατε καλα εδω μεσα... σε μενα κανουν επιθεση ολοι και μετα λετε οτι εχω χαζεψει ...θα σε παρακαλουσα προσωρινα μην κανεις σχολια για μενα γιατι πρεπει να ασχοληθω με τα καρκινοματα ..Εχει χαζεψει ο Σταματης. Ελπιζω να κανει πλακα.![]()
καλα ρε μαλακα πως μιλας ετσιδεν πατε καλα εδω μεσα... σε μενα κανουν επιθεση ολοι και μετα λετε οτι εχω χαζεψει ...θα σε παρακαλουσα προσωρινα μην κανεις σχολια για μενα γιατι πρεπει να ασχοληθω με τα καρκινοματα ..
οταν τελειωσω θα δουμε...
καταλαβαινεις τωρα τι ειναι να σε βριζουν χωρις να σε ξερουν..ρε ΗΛΙΘΙΕ , με ξέρεις και απο χθές;
μια λαβή στην καροτίδα είσαι ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
θα σε κλαίνε όλοι οι τραβελόφιλοι μετά πουστράκο.
που θα με πείς και "παλιομαλάκα",ψωλοχυμένη αδέρφω.