γαμαικανος τι εγινε ρε΄?
που χαθηκες?
γαμαικανος τι εγινε ρε΄?
μεγαλε τυπε μουγαμαικανος τι εγινε ρε΄?
που χαθηκες?
ελα ρε τυπε τι εγινε?μεγαλε τυπε μου
που χαθηκες ρε μαλακα εσυ? με κανενα μουνι τραβιοσουνα παλι?τι γινετε παιδες;;;
πως παν τα γουστα;
οχι δασκαλε δουλειεςελα ρε τυπε τι εγινε?που χαθηκες ρε μαλακα εσυ? με κανενα μουνι τραβιοσουνα παλι?
κατι ψιλα.οχι πολλα πραγματα.οχι δασκαλε δουλειες
εσυ τι λεει
κανα καλο μουνονεο;
τι μεταγραφες ρε δασκαλεκατι ψιλα.οχι πολλα πραγματα.
ετσι και αλλιως μεταβατικη περιοδος ειναι τωρα,και μεταγραφικη.
τυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?κατι ψιλα.οχι πολλα πραγματα.
ετσι και αλλιως μεταβατικη περιοδος ειναι τωρα,και μεταγραφικη.
συνεχεια στο τσατ ειναι ρετυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?
τυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?
μεταγραφες λεω ρε μαλακα,ερχοντε φευγουν γκομενες φοιτητριες,ερχοντε καινουργιες γκομενες φοιτητριες αυτο εννοω ρε σκεπαρι.τι μεταγραφες ρε δασκαλε
που βρισκεσαι τελωσπαντων
αλλα τα ψηλα σου τα εφαγες παντως
ανοιξαν τα σχολεια τυπε και τον μαζεψε η μαμα του στο σπιτι.τελος για φετος.τυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?
ειναι τυπος ο ανθρωπας λεμε δικε μουτι μεταγραφες ρε δασκαλε
που βρισκεσαι τελωσπαντων
αλλα τα ψηλα σου τα εφαγες παντως
την μπαιτ η τον γκομενο της ψαχνει ρε τυπε?συνεχεια στο τσατ ειναι ρε
ψαχνει την μπαιτ
τα αρχιδια του τα 2 ψαχνει τυπε μου.απο την πολυ την μαλακια εχει καψει φλαντζα ο αβραμης.την μπαιτ η τον γκομενο της ψαχνει ρε τυπε?
α...δηλαδη το νταργκετ γκρουπ σου ειναι μονο φοιτητριες;μεταγραφες λεω ρε μαλακα,ερχοντε φευγουν γκομενες φοιτητριες,ερχοντε καινουργιες γκομενες φοιτητριες αυτο εννοω ρε σκεπαρι.
τα αρχιδια του τα 2 ψαχνει τυπε μου.απο την πολυ την μαλακια εχει καψει φλαντζα ο αβραμης.
αυτη η περιοδος ειναι φοιτητικη ρε μαλακα.απο τον αλλο μηνα μολις χειμωνιασει καλα μπαινουμε στο κυριος πιατο.τωρα μεζεδες τρωμε.α...δηλαδη το νταργκετ γκρουπ σου ειναι μονο φοιτητριες;
κατσε ρε δασκαλε τοσα και τοσα εχει
στο γκλαμουρ δεν πας;
ρε δασκαλε τι εφαγες μεχρι στιγμης;αυτη η περιοδος ειναι φοιτητικη ρε μαλακα.απο τον αλλο μηνα μολις χειμωνιασει καλα μπαινουμε στο κυριος πιατο.τωρα μεζεδες τρωμε.
ακομα δεν εμαθες ρε τυπε μου φαινετε.