Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.919
- Πόντοι
- 12.756
μαν δεν φοβάμαι τα σκυλιά είμαι γητευτής![]()
ενας λογος παραπανω για να πας τοτε
μαν δεν φοβάμαι τα σκυλιά είμαι γητευτής![]()
μαλακια μεγαλη αυτο. Πως θα κοινωνικοποιηθει?
Το πρόβλημα στο να μην πηγαίνει στη σχολή είναι το ότι δε θα κοινωνικοποιηθεί κι όχι το ότι δε θα την τελειώσει;![]()
Και να την τελειωσει θα κοινωνικοποιηθει μια χαρα πηγαίνοντας στον ΟΑΕΔ
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν τα μισα αναψυκτήρια της Αθήνας εχουν τον φρέντου καπουτσίνο μεσο ορο 1.2-1.5 ευρω
το απολλωνιο το εχει 2.5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι αισχροκερδια ειναι αυτη? ντροπη...
Και να την τελειωσει θα κοινωνικοποιηθει μια χαρα πηγαίνοντας στον ΟΑΕΔ
γενικα λεω ρε συ,αλυσιδια με τρελο κερδος καθε μερα ,και μου χουν τον καφε 2.5 με 50 λεπτα παραπανω παω και πινω σε καφετερια...Και εσυ πρεπει να πας στο Απολλωνιο ? πηγαινε αλλου , στην Ελλαδα καθε γωνιά και μαγαζι που κανει φρεντο εχει
Ωραία μουνιά έχει στον ΟΑΕΔ πλάκα πλάκα
την εχεις δει μπρουκλης σπυρο?γενικα λεω ρε συ,αλυσιδια με τρελο κερδος καθε μερα ,και μου χουν τον καφε 2.5 με 50 λεπτα παραπανω παω και πινω σε καφετερια...
γενικα λεω ρε συ,αλυσιδια με τρελο κερδος καθε μερα ,και μου χουν τον καφε 2.5 με 50 λεπτα παραπανω παω και πινω σε καφετερια...
παντου ειναι γεματο μουνια , γιατι ο ΟΑΕΔ να αποτελει εξαίρεση ?
γενικα λεω ρε συ,αλυσιδια με τρελο κερδος καθε μερα ,και μου χουν τον καφε 2.5 με 50 λεπτα παραπανω παω και πινω σε καφετερια...
στις στροφες το παει με τις μπαντεςμήτσο γαμάς σήμερα ΓΑΜΑΣ![]()
σταματη ρε ,σπυρο ειχα πει στον νωντα οταν με πρωτοειδε...Σπύρο σε λένε ρε μαλάκα; Χάλια όνομα, μόνο ουζερί μπορείς να ανοίξεις
μακητην εχεις δει μπρουκλης σπυρο?![]()
σταματη ρε ,σπυρο ειχα πει στον νωντα οταν με πρωτοειδε...
ετσι για τρολιασμα....γουσταρω το τρολιασμα..
Υπαρχει ενα μαγαζι στην Καλλιθεα που αν και πουλαει τον φρεντο 2 ευρω τα αξιζει.Και εσυ πρεπει να πας στο Απολλωνιο ? πηγαινε αλλου , στην Ελλαδα καθε γωνιά και μαγαζι που κανει φρεντο εχει
και τον νωντα νωντα τον λενε;σταματη ρε ,σπυρο ειχα πει στον νωντα οταν με πρωτοειδε...
ετσι για τρολιασμα....γουσταρω το τρολιασμα..