kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ε αν δεν μπορεις να μπεις στο προφιλ τους, πως θα τα δεις ρε ανθρωπε?????
Θα ψαχνεις ενα ενα τα θρεντς?
Ετσι ναι, οκ.
Μια μερα τα άπαντα του alex71 θα πωλουνται στα καλυτερα βιβλιοπωλεια.όλοι διαβάζουμε άλεξ71 και είναι σαν να διαβάζουμε μαζί και βλαχοντόιτς και διομήδη![]()
όλοι διαβάζουμε άλεξ71 και είναι σαν να διαβάζουμε μαζί και βλαχοντόιτς και διομήδη![]()
Ειμαι πλεον σε μια ηλικια που αδιαφορω για τους τρομοκρατες της ακριβολογιας.μετά από τόσους διαλόγους με ππ θα έπρεπε να είχες μάθει να ακριβολογείς ;)
Εν τω μεταξύ καμιά σχέση, ο ένας είναι νεοδημοκράτης, ο δεύτερος φιλοαριστερός κι ο τρίτος ΑΕΚ
Κι εγω ΑΕΚ ειμαιΕν τω μεταξύ καμιά σχέση, ο ένας είναι νεοδημοκράτης, ο δεύτερος φιλοαριστερός κι ο τρίτος ΑΕΚ
Μια μερα τα άπαντα του alex71 θα πωλουνται στα καλυτερα βιβλιοπωλεια.
Μια μερα τα άπαντα του alex71 θα πωλουνται στα καλυτερα βιβλιοπωλεια.
Εν τω μεταξύ καμιά σχέση, ο ένας είναι νεοδημοκράτης, ο δεύτερος φιλοαριστερός κι ο τρίτος ΑΕΚ
ετσι πρεπει ρε μαν .....ποικιλιαΕν τω μεταξύ καμιά σχέση, ο ένας είναι νεοδημοκράτης, ο δεύτερος φιλοαριστερός κι ο τρίτος ΑΕΚ
Τα πμ θα πωλουνται στη μαύρη. Με αλλοιωμενα τα στοιχεια των νικνειμς για να μην εκθεσουμε και προσωπα.Τα ποστ στο φόρουμ ή τα pm;![]()
Μια μερα πραγματικα συγκινηθηκα, οταν μια κοπελα μελος του κοσμο, μου ανακοινωσε οτι εχει διαβασει ηδη τρεις χιλιαδες απο τα ποσταρισματα μου, και συνεχιζει...
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
την γαμησες τουλαχιστον ?
Διαβαζει λεμε.την γαμησες τουλαχιστον ?
Λες να μου ειπε ψεματα τύπε?πιστεύει ό,τι του λένε οι ελλεηνίδες μαν![]()
![]()
Μια μερα πραγματικα συγκινηθηκα, οταν μια κοπελα μελος του κοσμο, μου ανακοινωσε οτι εχει διαβασει ηδη τρεις χιλιαδες απο τα ποσταρισματα μου, και συνεχιζει...
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
http://[URL unfurl="true"]www.tavernoxoros.gr/img/i/jIheDant01cj[/img[/URL]] :cum:
[/quote] :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: