Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.839
- Πόντοι
- 12.756
θα τα πουμε.. ξερεις πως κυκλοφορω..Ψες μόνος μου στην έπεσα αλλά είχες κρυφτεί στον κάδο κοτοσταμούλη.
Αφού όλοι μου φωνάζανε "έλεος, σταμάτα να το βαράς το παιδί!". Μέχρι και ο Μέμος σε λυπήθηκε.
αφου ειναι κουλτουριαρης τυπεΜηπως ο Κοσμας μου κανει την τακτικη των ταινιων του Αγγελοπουλου ? θα λεει μια λεξη καθε 2 ωρες ?
φέρεσαι πουστικα*fixed![]()
Στην μπανιερα μου μανμητσε που θα πας για μπανακια
Ρε αλήτη πάνε για ύπνο να'σαι φρέσκος αύριο να καμακώσεις πάλιΣτην μπανιερα μου μαν
ε πες τα ντεΓουστάρω συνειδητοποιημένο άτομο. Έτσι κι αλλιώς δε θα πηδήξεις στα κλαμπάκια. Γιατί να πας και να χαλάσεις και τα λεφτά σου;
Εσυ τι κανεις τετοια ωρα εδω ?Ρε αλήτη πάνε για ύπνο να'σαι φρέσκος αύριο να καμακώσεις πάλι![]()
Ρε σταματησες να πουλας λαχεια; Σε τρια site γραφεις, λαχεια ποτε πουλας;Εσυ τι κανεις τετοια ωρα εδω ?
Εγω εχω αυπνιες....
γραψε μια κριτικη πως καμακωσες και που ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει κανει καβάτζες..Ρε σταματησες να πουλας λαχεια; Σε τρια site γραφεις, λαχεια ποτε πουλας;![]()
To επιδομα να ειναι καλα.εχει κανει καβάτζες..
ποιο επίδομα;To επιδομα να ειναι καλα.![]()
Αγοραζουν λαχεια για να πουλησω ?Ρε σταματησες να πουλας λαχεια; Σε τρια site γραφεις, λαχεια ποτε πουλας;![]()
Εγω δεν λεω, αμα θελει να σου πει.ποιο επίδομα;
εχει κανει καβάτζες..
To επιδομα να ειναι καλα.![]()
Βαριομαστε μανγτ δεν κοιμαστε?![]()
του κωλου τα εννιαμερα που παιρνει αυτος για να ξυνει τα μπεγλερια τουποιο επίδομα;