tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
φιλε δεν πιστευω να εννοεις εμενα?Οχι αλλα ασχετα με αυτο στο σαιτ υπαρχουν πολλοι πυροβολημενοι
φιλε δεν πιστευω να εννοεις εμενα?Οχι αλλα ασχετα με αυτο στο σαιτ υπαρχουν πολλοι πυροβολημενοι
τι,σε καρφωσε φιλε?Εμένα τον προηγούμενο μήνα πέρασε μια γκομενα σφαίρα το stop και με γαμησε..
Οχι γενικα το ειπαφιλε δεν πιστευω να εννοεις εμενα?
γιαυτο την λενε και καυτο μολυβι τυπεΛενε οτι νιωθεις καψιμο περισσοτερο παρα πονο
Γιατι,εχεις φαει σφαιρα ρε Αρσενικο?γιαυτο την λενε και καυτο μολυβι τυπε
Αν βρει αρτηρια και στο χερι και στο ποδι μπορει να σε σκοτωσειΟχι για να σκοτωθεις ρε φιλε...καπου στο χερι,ποδι,ωστε να σε τραυματισει μονο
οταν ειχα πολεμησει στο Ναμ τυπε :-Γιατι,εχεις φαει σφαιρα ρε Αρσενικο?
Παιδια,εχετε δεχθει ποτε πυροβολισμο?
μαλλον τον παει για ενοπλη τυπετι επαθες ρε σαπιοκοιλια ? σε πειραξε κανεις με σιδερικο ? ειχα νοικιάσει πριν κανα μηνα καποια καλα παιδια απο ιδιωτικα σχολεια και τα ρεστα που βοηθουν σε τετοιες καταστασεις , 100 ευρω ο σφικτης , αν θες να κουβαλαει και την "προικα" του μαζι παει στα 200 , αλλα αν του την ριξει η τιμη ανεβαινει αποτομα ψηλα και αλλαζει το τιμολογιο ..
Σκεφτεσε να κανεις τον κασκαντερ σε καμια ταινια δρασης ?
τυπε,τα πραγματα δυσκολεψαν,ανα πασα στιγμη μπορει να δεχτουμε πυροβολισμο...οποτε,αν εχετε φαει καμια αδεσποτη,δωστε τα φωτα σας...nipple lover78 εισαι παλιοπουταναααααααααααααα ρε φιλετι επαθες ρε σαπιοκοιλια ? σε πειραξε κανεις με σιδερικο ? ειχα νοικιάσει πριν κανα μηνα καποια καλα παιδια απο ιδιωτικα σχολεια και τα ρεστα που βοηθουν σε τετοιες καταστασεις , 100 ευρω ο σφικτης , αν θες να κουβαλαει και την "προικα" του μαζι παει στα 200 , αλλα αν του την ριξει η τιμη ανεβαινει αποτομα ψηλα και αλλαζει το τιμολογιο ..
Σκεφτεσε να κανεις τον κασκαντερ σε καμια ταινια δρασης ?
επιτελους!
να και ενα ωραιο και χρησιμο θρεντ
μαλλον τον παει για ενοπλη τυπε
και θελει να μαθει αν ποναει η σφαιρα
σε τραπεζα τυπεπου θα παει για ενοπλη ? σε κανενα αστυνομικο τμημα ? η σε κανενα σκοπευτήριο ? ρε τυπε που θα την κανεις την μετακομιση που φοβασαι για μολυβι ? αφου εσυ εισαι σιφουνας
ρε μαλακα,125κιλα ειμαι...κουραδας...ξυπνα μπουμπουναπου θα παει για ενοπλη ? σε κανενα αστυνομικο τμημα ? η σε κανενα σκοπευτήριο ? ρε τυπε που θα την κανεις την μετακομιση που φοβασαι για μολυβι ? αφου εσυ εισαι σιφουνας
τυπε,τα πραγματα δυσκολεψαν,ανα πασα στιγμη μπορει να δεχτουμε πυροβολισμο...οποτε,αν εχετε φαει καμια αδεσποτη,δωστε τα φωτα σας...nipple lover78 εισαι παλιοπουταναααααααααααααα ρε φιλε
οχι φιλε,κανονικη στο ψαχνο,μονο τοτε μετραει...έχω φάει από αυτές τις κίτρινες τις πλαστικές με τις μπιλίτσες από αυτά πλαστικά όπλα που παίζουν τα παιδάκια !!
μετράει ?
ρε μαλακα,125κιλα ειμαι...κουραδας...ξυπνα μπουμπουνα