baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
εσυ εχεις το ονομα αλλα αλλος τη χαρηεγω λατρευτη μου νιτσα
εσυ εχεις το ονομα αλλα αλλος τη χαρηεγω λατρευτη μου νιτσα
δεν φτανει που εισαι γκαντεμοσαυρος προσπαθεις να μου φορτωσεις και την γκαντεμια σου...
αν πας πορετσανο στις γωνιες να κατουρησειςΛυπάμαι που θα χαιρετήσω την εκλεκτή παρέα σας, αλλά έχω προσκαλέσει κάποιον σε μονομαχία στις 10. Θα είναι ανεπίτρεπτο να μην παρουσιασθώ πρώτος. Τα λέμε αύριο.
εγω λατρευτη μου νιτσα
ο γκαντεμης σαιτ ειναι...............................
ασε δε σου λεω να το βοηθησουμε το παιδι ειπαμε μην το χαντακωσουμε
νιτσα ο γλου ειναι γαμω τα παιδια ομορφοςςςςςςςςςς γυμνασμενοςςςςςςςςςςςςςς πουτσαραςςςςςςςςς και το κυριοτερο μεγαλοτσιφλικας και κτηνοτροφος του καμπου
ο κοσμος ξερει και κρινει μονος τουδεν φτανει που εισαι γκαντεμοσαυρος προσπαθεις να μου φορτωσεις και την γκαντεμια σου...
Εχουμε ομολογια ...Ακυρονδεν φτανει που εισαι γκαντεμοσαυρος προσπαθεις να μου φορτωσεις και την γκαντεμια σου...
Λυπάμαι που θα χαιρετήσω την εκλεκτή παρέα σας, αλλά έχω προσκαλέσει κάποιον σε μονομαχία στις 10. Θα είναι ανεπίτρεπτο να μην παρουσιασθώ πρώτος. Τα λέμε αύριο.
ετσι μπραβο και εγω κουμπαροςθες και συ μηπως κυριο γενναιοδωρο σοβαρο και μετρημενο???
ξεκινησα ηδη να συντασω πμ....
Α απο κει μυριζει ολη η περιοχη ε?????αν πας πορετσανο στις γωνιες να κατουρησεις
και απ αυτα που ειπες ειμαι.....και αλλα πολλα .....ο γκαντεμης σαιτ ειναι...............................
ασε δε σου λεω να το βοηθησουμε το παιδι ειπαμε μην το χαντακωσουμε
νιτσα ο γλου ειναι γαμω τα παιδια ομορφοςςςςςςςςςς γυμνασμενοςςςςςςςςςςςςςς πουτσαραςςςςςςςςς και το κυριοτερο μεγαλοτσιφλικας και κτηνοτροφος του καμπου
και απ αυτα που ειπες ειμαι.....και αλλα πολλα .....
αυριο περνα να εισπραξεις.....
ειναι κανενας απο το σαιτ;Λυπάμαι που θα χαιρετήσω την εκλεκτή παρέα σας, αλλά έχω προσκαλέσει κάποιον σε μονομαχία στις 10. Θα είναι ανεπίτρεπτο να μην παρουσιασθώ πρώτος. Τα λέμε αύριο.
θες και συ μηπως κυριο γενναιοδωρο σοβαρο και μετρημενο???
ξεκινησα ηδη να συντασω πμ....
σε υψοςκυριως μετρημενο...
κυριως μετρημενο...
παρε γκομπρα....ειναι μετρημενος, ξερει τρακτερ, αλλωνιστικη και οταν χυνει το φωναζει
παρε γκομπρα....ειναι μετρημενος, ξερει τρακτερ, αλλωνιστικη και οταν χυνει το φωναζει
Eννοειται.............απ οξω απ οξω σου το λεεισε υψος
η κατι αλλο να ειναι μετρημενο
Θελω δημοπρασια εργου.. δεν παιρνω εγω ετσι στο κα του ρου...