axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
μην συγκρινεις εξ ιδιων τυπε......ψεμματα λεω ρε μογγολε? μογγολιδης δεν εισαι?
μην συγκρινεις εξ ιδιων τυπε......ψεμματα λεω ρε μογγολε? μογγολιδης δεν εισαι?
μην συγκρινεις εξ ιδιων τυπε......
εχεις δικιο .... αντε τωρα να πιεις το γαλατακι σου μπουληκαλα νταξ κλασσικα και σημερα...
ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ. Powered by ektor lopez.
κατσαρίδες τρώνε?
κακάσχημο σκυλί μαν, αισθητική αποτυχία της ευγονικής, σκύλος για κάγκουρες του είδους
εχεις δικιο .... αντε τωρα να πιεις το γαλατακι σου μπουλη
σου την εχει πεσει γατουλιΤο άσπρο εντυπωσιάζει πάντως όπως και να το κάνουμε, σε αυτή τη σωματοδομή που έχει κιόλας. Έχει ένα παλικάρι στη γειτονιά έναν τέτοιο
σου την εχει πεσει γατουλι
Ο σκύλος ή το παλικάρι;
μαλάκα εσενα πρεπει να σε προσλάβει η λιτσα πατέρα τετοιο μεντιουμολικη πουθενα αλλου[size=16pt]Αρχίδια θα ζήσει![/size] Τα μεγαλεία που ζήσαμε εμείς τα ζήσαμε γιατί είμαστε μοναδικοί! Είμαστε γαμάτοι! Ίσα κι όμοια το σκατό με εμάς; Σοβαρομιλάς;
Γουστάρω ανθρώπους συνειδητοποιημένους!
Εσένα να βλέπει ο κοτοσταμούλης για να παραδειγματίζεται. Όχι τίποτε άλλο, αλλά η ζωή έχει κινδύνους και όποιος πηδάει πιο ψηλά από εκεί που φτάνει πέφτει και τσακίζεται.
Θα ήταν έγκλημα να μας ακολουθήσει στην επικίνδυνη περιπέτεια που ήταν και είναι η ζωή μας ένας κοτοσταμούλης. Του μιλάω γονεϊκά τώρα και πρέπει να με ακούσει.
μαλάκα εσενα πρεπει να σε προσλάβει η λιτσα πατέρα τετοιο μεντιουμολικη πουθενα αλλου
σαλτα και γαμησου ρε μαλακα ..Μελοντικέ αχαχούχα δεν μπορούσες να σκεφτείς κάτι καλύτερο να απαντήσεις;
οουυυ.. καλα εισαι εχω υδρωσει απο το κυνηγι ρε τυπε...ακομα τον κυνηγ.εε κλανετε τα αρχιδια του σταμ ρε νωντοτυποι;
τους εχεις απαξιωσει καργαοουυυ.. καλα εισαι εχω υδρωσει απο το κυνηγι ρε τυπε...
ολα αυτα τα ποστ σου δειχνουν ποσο κομπλεξικος σαν ανθρωπος εισαι γενικαστις 22:00 νωντοτσαρκα..... ;) οι αποντες και οι χεστες θα τιμωρηθουν παραδειγματικα
ραντεβου φαλαφελ στις 10 σταματακη....το νου σουολα αυτα τα ποστ σου δειχνουν ποσο κομπλεξικος σαν ανθρωπος εισαι γενικα
εχω βγει με αρκετους απο εδω μεσα και εσυ συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια , και τον νωντα τον ειδα και δεν εχει καμια σχέση απο αυτον που προμοτάρετε εδω μεσα, αλλα ειναι μακραν το καλυτερο παιδι που εχω δει μεχρι στιγμης απο το σαιτ.. ;)
σαλτα τωρα να κλαψεις στην τουαλετα για της ελεινιδες
τον νωντα τον ειδα και δεν εχει καμια σχέση απο αυτον που προμοτάρετε εδω μεσα, αλλα ειναι μακραν το καλυτερο παιδι που εχω δει μεχρι στιγμης απο το σαιτ.. ;)
εσυ ακομα να γινεις νωντοτυπος?Δε γαμάει πουστάκια ο Νώντας.
εσυ ακομα να γινεις νωντοτυπος?