baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
εσυ τι βιαζεσεπήγαινε μη σε κρατάμε
μετα θα παω να δωσω και ενα 20ρικο αλλα θα τη γαμαω μιση ωρα
εσυ τι βιαζεσεπήγαινε μη σε κρατάμε
πήγαινε μη σε κρατάμε
νωντοτυποι ολου του κοσμου ενωθειτε
ο καιρος γαρ εγγυς
το πεθαμενο νικ θα αναστηθει συντομα
κοτοπουλακια, πιρφοραγαπουληδες, κλαρινοχεστες, τραβελοφιλοι, κλωνοι, βρωμομουνα και ελλεηνιδες ... ερχεται η ωρα της τελικης κρισης μπροστα στη δευτερα νωντοπαρουσια
θα κλαψουνε κοτομανουλες ;)
stay tunned.....
οποιος βαλει πρωτος τρωει μπαν
make my day punkΝομιζεις
make my day punk
κοροιδευε βλαχαδερο που δεν ξερεις να την λες στα αγλικα..Ηγγικεν η ωρα! Να βγαλουν τικετ για Αστραλια τα κοτοπουλα!
Νομιζεις
γιατι στην υπογραφη σου δε βαζεις ολες σου τις εμπειριες? ξεχασες το στραπονιασμα και την τραβελοφιλιαση νομιζεις οτι ετσι θα ξεχαστει το αμαρτωλο παρελθον σου?κοροιδευε βλαχαδερο που δεν ξερεις να την λες στα αγλικα..
τικετο σε μαθανε να την λες στο χωριο σου
εσυ που εισαι 30φευγα φαντασου τι αμαρωτλο παρελθον εχεις.. το παρελθον ειναι παρελθον ομωςγιατι στην υπογραφη σου δε βαζεις ολες σου τις εμπειριες? ξεχασες το στραπονιασμα και την τραβελοφιλιαση νομιζεις οτι ετσι θα ξεχαστει το αμαρτωλο παρελθον σου?
κοροιδευε βλαχαδερο που δεν ξερεις να την λες στα αγλικα..
τικετο σε μαθανε να την λες στο χωριο σου
την σουζαννα να ξεκωλιασετε.. αν μου βρειτε που μενει θα προσκυνω τον θεο νωντα μια ζωη ως οτου με καταπιει το χωμα..Μη στεναχωριεσαι αγορι μου! Μαζι θα την ξεκωλιασουμε την καριολα την τικετο!
την σουζαννα να ξεκωλιασετε.. αν μου βρειτε που μενει θα προσκυνω τον θεο νωντα μια ζωη ως οτου με καταπιει το χωμα..
θα τον προσκυνήσεις θες δεν θες
εγω γαμαω σταματακη...δεν παιζω....γαμαω ;)εσυ που εισαι 30φευγα φαντασου τι αμαρωτλο παρελθον εχεις.. το παρελθον ειναι παρελθον ομως
φασιστακι εισαι, οχι νωντοτυπος...φασισταριοεγω γαμαω σταματακη...δεν παιζω....γαμαω ;)
γιατι ειμαι νωντοτυπος
Έτσι! Ρεζιστάνς ιζ φγιούταλ!θα τον προσκυνήσεις θες δεν θες
αμα τη βρουμε και την πηδηξουμε εμεις παλι θα προσκυνας? αμα της πει ψιτ ο ΝΩΝΤΑΣ με τη θεϊκη του γοητεια, θα πεσει αμεσως στα γονατα να τοντην σουζαννα να ξεκωλιασετε.. αν μου βρειτε που μενει θα προσκυνω τον θεο νωντα μια ζωη ως οτου με καταπιει το χωμα..
τραμπουκιζουμε και πιρφορους αμα λαχει εμεις οι νωντοτυποι ειμαστε νταηδεςφασιστακι εισαι, οχι νωντοτυπος...φασισταριο
ξεχασε το.. το συμφερον μου πρωτα..αμα τη βρουμε και την πηδηξουμε εμεις παλι θα προσκυνας? αμα της πει ψιτ ο ΝΩΝΤΑΣ με τη θεϊκη του γοητεια, θα πεσει αμεσως στα γονατα να τον
δεν ειναι ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ο ΝΩΝΤΑΣ σταματακη