Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
εσενα παντως σε εχω για πλάκα, κατω σε βαζω ανετα και δεν ξανασηκωνεσαι..γιαυτο σκασε και γλυψε καναν τραβελικο σωληνα λατρη του άντζελα..
Απολαυσε την αισθηση του αηττητου.
Καποια στιγμη θα νοιωσεις τον γδουπο στο προσωπακι σου... και θα ειναι η καλυτερη στιγμη της ζωης σου.
Τοτε θα γινεις αντρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καποια στιγμη θα νοιωσεις τον γδουπο στο προσωπακι σου... και θα ειναι η καλυτερη στιγμη της ζωης σου.
Τοτε θα γινεις αντρας.
παλι τα θα αρχισες μικρε παπανδρεου του σαιτ;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τοτε θα γινεις αντρας.
 εχεις κανει πολλους αντρες <αντρες> βλεπω,τους τελειωνεις σε 3 λεπτα, για να μου λες 3 λεπτα δεν θα αντεξω κατι ξερεις   :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 εχεις κανει πολλους αντρες <αντρες> βλεπω,τους τελειωνεις σε 3 λεπτα, για να μου λες 3 λεπτα δεν θα αντεξω κατι ξερεις   :2funny:
κανει καλη περιποιηση μαλλον και τελειωνουν γρηγορα :pipa1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι τυπε......ηταν κατι πρωτοφανες οπως καταλαβαινεις για τα δεδομενα του σαιτ μας φυσικα
δεν ξερω μαν τι κολληματακι  εχουν φαει μαζι μου,εχουν πεσει 6-7 ατομα πανω μου χωρις να εχω προκαλεσει  :) η μεμουλα το ξεκινησε επειδη δεν πηγαινα στης μεγαλες τους τσαρκες ,ε κοτα ο ενας, κοτα ο αλλος, ξεκινησε  :) τωρα δεχομαι διαδικτιακους τραμπουκισμους δυστηχως  :) ,αλλα εαν το σκατομουτρο τον αναφερω στον σφακιανάκι θα γινει το πουτανακι του σφακιανάκη μετα,θα ξεπερασει τον άντζελα σε μια μερα  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Επισκέπτης
κανει καλη περιποιηση μαλλον και τελειωνουν γρηγορα :pipa1:

Αμα ημουν τριτη γυμνασιου θα τσατιζομουν με το ευφυολογημα σου.
Κατσε να παιζεις με τον κλαρινοχεστη, αποτυχημενε ποδοσφαιριστη του Κοζιακα :birdman:

Επισκέπτης
δεν ξερω μαν τι κολληματακι  εχουν φαει μαζι μου,εχουν πεσει 6-7 ατομα πανω μου χωρις να εχω προκαλεσει  :) η μεμουλα το ξεκινησε επειδη δεν πηγαινα στης μεγαλες τους τσαρκες ,ε κοτα ο ενας, κοτα ο αλλος, ξεκινησε  :) τωρα δεχομαι διαδικτιακους τραμπουκισμους δυστηχως  :) ,αλλα εαν το σκατομουτρο τον αναφερω στον σφακιανάκι θα γινει το πουτανακι του σφακιανάκη μετα,θα ξεπερασει τον άντζελα σε μια μερα  ;)
Τον Σφακιανακη, αυτον που τραγουδαει με την Ηλιαδη ή αυτον με τα Μιτσουμπισι;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Του δωσανε την περτεκαλι ζωνη στο τζουντο,
και νομιζει οτι ειναι ο Σιγκαλ :jerking:

Ετσι το μαλακισμενο; Ξυλο απο ΑΝΤΡΑ εχει φαει στη ζωη του; Ξερει τι θα πει βαρυ χερι; Τον εδερνε ο πατερας του μικρο; Εμεις ειμαστε οριμοι αντρες δεν ειμαστε πιτσιρικαρια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ετσι το μαλακισμενο; Ξυλο απο ΑΝΤΡΑ εχει φαει στη ζωη του; Ξερει τι θα πει βαρυ χερι; Τον εδερνε ο πατερας του μικρο; Εμεις ειμαστε οριμοι αντρες δεν ειμαστε πιτσιρικαρια.
βαρυ χερι λεει ο παντοφλακιας που της τρωει απο την γυναίκα του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
βαρυ χερι λεει ο παντοφλακιας που της τρωει απο την γυναίκα του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γυρευοντας πας μπεμπη. Ξερεις γιατι φοραω την πρασινη φορμα καλοκαιριατικα; Για να ιδρωνει ο πουτσος μου και να γλιστραει!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γυρευοντας πας μπεμπη. Ξερεις γιατι φοραω την πρασινη φορμα καλοκαιριατικα; Για να ιδρωνει ο πουτσος μου και να γλιστραει!
καλε σκιάχτηκα  :birdman: δεν μου λες ποσο χρονων εισαι  :birdman: για να ξερω δηλαδη εχεις προβληματα με την μεση η οχι.. γιατι αυτο που θα σου κανω θα σπασεις κατι στανταρ,αλλα δεν πειραζει  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σφε, σα τη νωντοπαρεα μου μοιαζουν αυτοι στο βιντεο του νωντουμνου  :rockon:

παρε και εναν εναλλακτικο νωντουμνο για οταν νηστευουμε

Stories

Νέο!