Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Kαι επειδη πλακωθηκε με καποιον ειναι τρελος;![]()
Oχι προς θεου ειναι φρονιμος , υπακουος και πολιτισμενος.
Kαι επειδη πλακωθηκε με καποιον ειναι τρελος;![]()
δλδ αμα πας και δεις στην αναμονη εναν τυπο να πιανει στοργικα το χερι της τσατσας και να της περναει δαχτυλιδια τι θα πεις;Kαι επειδη πλακωθηκε με καποιον ειναι τρελος;![]()
οχι ρε φιλε αλλα η πουστια μου τη δινειΕυκαιρία ψάχνεις έ;![]()
εισαι μλκς ρεξερω γω με τον καθε τρελο εδω μεσα? ποτε δεν ξερεις με ποιον έχεις να κανεις... εδω ο αλλος κατεβηκε κατω στα μπουρδελα λεει και πιαστηκε με εναν στα χερια το ειπανε στην ημερησια ενημερωση.
οτι ειναι ο τακμαν με οτι συνεπαγεται με το συγκεκριμενο νικδλδ αμα πας και δεις στην αναμονη εναν τυπο να πιανει στοργικα το χερι της τσατσας και να της περναει δαχτυλιδια τι θα πεις;![]()
οχι ρε φιλε αλλα η πουστια μου τη δινει
κατσε να σκεφτω να βαλω τον μπαρμπα μου να τους γαμησει η .......
θα ρωτησω το κοσμα που ειναι γνωστης σκοτεινων υποθεσεων
εισαι μλκς ρε
μπηκε ο νωντας με το κλωνο του τον γαλατα
και ανεφερε οτι πλακωθηκε ο αλλος κλωνος του νωντα ο μπακαλογατος με εναν αλλο
νωντομαλακιες μια ζωη![]()
this is blasphemy !νωντομαλακιες μια ζωη![]()
Ναι γιατι μονο αυτο ειναι... την αλλη φορα θα επαιζαν ξυλο ο πιτσιλιστης με τον δημητρακη στα μπουρδελα απεξω. Ασε μας ρε μπάρε
νταξει σαν τον αντονιονι δεν ειναι με το θανατηφορο βλεμμα και την καμπαρντινα......
εμενα παλι ολα αυτα μου φαινονται απολυτα λογικαδεν ξερω αλλα τωρα να πηγαινεις συνεχεια σε πουτανες ... να πηδας χωρις καποτες και να πιανεσαι απεξω απο τα μπουρδελα στα χερια με κάποιον ε δεν δειχνει και άγιο παιδι![]()
![]()
καλτ μορφες τυπεδεν ξερω αλλα τωρα να πηγαινεις συνεχεια σε πουτανες ... να πηδας χωρις καποτες και να πιανεσαι απεξω απο τα μπουρδελα στα χερια με κάποιον ε δεν δειχνει και άγιο παιδι![]()
![]()
εμενα παλι ολα αυτα μου φαινονται απολυτα λογικα
Ρε το μουνι πλακωσε τον Τακμαν; !!!!δλδ αμα πας και δεις στην αναμονη εναν τυπο να πιανει στοργικα το χερι της τσατσας και να της περναει δαχτυλιδια τι θα πεις;![]()
this is blasphemy !
this is madness!
ξερω γω με τον καθε τρελο εδω μεσα? ποτε δεν ξερεις με ποιον έχεις να κανεις... εδω ο αλλος κατεβηκε κατω στα μπουρδελα λεει και πιαστηκε με εναν στα χερια το ειπανε στην ημερησια ενημερωση.
μπορει ρε μαν να ηταν ο αχαχουχας και να του ειχε πουλησει του παιδιου κανα ληγμενο λαχειο......δεν ξερω αλλα τωρα να πηγαινεις συνεχεια σε πουτανες ... να πηδας χωρις καποτες και να πιανεσαι απεξω απο τα μπουρδελα στα χερια με κάποιον ε δεν δειχνει και άγιο παιδι![]()
![]()
Tυχαια φωτο.μπορει ρε μαν να ηταν ο αχαχουχας και να του ειχε πουλησει του παιδιου κανα ληγμενο λαχειο......
![]()
τυπε εσυ εισαι ο ατιθασος ετσι;και κανεις πλακα στον αχαχουχα;Tυχαια φωτο.
![]()
Τυπε και να προσπαθουσα, τα επιπεδα ηλιθιοτητας του Μητσου δεν αντιγραφονται τοσο ευκολα.τυπε εσυ εισαι ο ατιθασος ετσι;και κανεις πλακα στον αχαχουχα;![]()