life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν εχω λεει.................Τυφλα ναχει το μουρουνελαιο...Αμασητοs παει κατωέχεις δοκιμάσει ποτέ λογαριασμό ;)
Αν εχω λεει.................Τυφλα ναχει το μουρουνελαιο...Αμασητοs παει κατωέχεις δοκιμάσει ποτέ λογαριασμό ;)
ρε μλκ θα τον βγαλω βιντεο στο γιου τουμπα
να τον δεις πως κανει οταν του λεω βατραχος![]()
εισαι τυχερος που μου εχει φαει το καλωδιο συνδεσης με το πισιθα τον κυνηγάς να μείνει στο πλάνο![]()
Τυπε, σκουρελι εχεις για κατοικιδιο ή μποξερ;εισαι τυχερος που μου εχει φαει το καλωδιο συνδεσης με το πισι
αλλιως ρομπα θα σε ειχα κανει![]()
ψηνεσαι να τον φερω βυρωνα![]()
προσπαθω να του μαθω τη δουλειαΤυπε, σκουρελι εχεις για κατοικιδιο ή μποξερ;
πες εσυ οτι ψησεσαι και θα στον φερω να γνωριστητεΚατι ξερει κατι ξερει....
Βατραχε, θυμασαι την πρωτη σου πιπα;
πες εσυ οτι ψησεσαι και θα στον φερω να γνωριστητε![]()
Πρωτον δεν ψηνομαι γιατι εχω αρκουδισιο, δευτερον δεν θα τολμησειs να τον πλησιασειs , απ αυτα που διαβαζω και ....εκτον πρεπει να σκεφτω τι να κανω σ αυτουs που γνωριζουν πολλα......Τροχαιο???/Σφαιρα??Γκαζακι????![]()
Τον στουμπωνεις τον καπνο στην πιπα μωρη θεριακλουμια BUTZ CHOQUIN SWEET ήταν, δες εδώ ;)
του σφερδεκλου ηταν πιπα νταιανα.....υγεια καθαριοτης αρχοντια......μια BUTZ CHOQUIN SWEET ήταν, δες εδώ ;)
Ετσι δεν θα βρουν και ιχνη...Αιτια θανατου καρδιακο
ασυναρτησιες
δε καταλαβα τιποτα![]()
Τον στουμπωνεις τον καπνο στην πιπα μωρη θεριακλου![]()
Για δες. Μηπως ο Μπος μασησε το τηλεφωνικο καλωδιο στο ρουτερ, και σου ερχονται "σπασμενες" οι προτασεις;
ασυναρτησιες
δε καταλαβα τιποτα![]()
στην εφερε ο λεμπρον μαντου σφερδεκλου ηταν πιπα νταιανα.....υγεια καθαριοτης αρχοντια......
δε νομιζω τακηΕτσι δεν θα βρουν και ιχνη...Αιτια θανατου καρδιακο
Εισαι μαστορισσα σ'αυτα. Δε σε φοβαμαι.όχι πολύ γιατί δεν ρουφιέται μετά![]()
ασυναρτησιες
δε καταλαβα τιποτα![]()