gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω βαζω και αυτο και γινεται χαμοςεννοειται και αυτο... ειχα παει σε ενα παρτυ χθες
εγω βαζω και αυτο και γινεται χαμοςεννοειται και αυτο... ειχα παει σε ενα παρτυ χθες
μπολντη περιμενω με αγωνια
πως θα τον αναγνωρισειςφαντασου να με φωναξει σε καμια συριζοπαρεα και ετσι... και να ναι κανας νατσος... μπουκετα κατευθειαν και εφυγα.
τι γνωρισες η στη γνωρισαν;
σου αρχισε τις ανθρωπιστικες μαλακιες;
την ταπωσες οπως ταπωνεις εδω τους αριστερους;
και για το τελος μια συμβουλη,αν την καταφερεις μην ξεχασεις την καποτα γιατι δεν ξερεις τι κουβαλαει μια ανθρωπιστρια
Την γνωρισα ρε. Την ταπωνα οπου χρειαζοταν αλλα με προσοχη και χωρις να ξεφυγει η κουβεντα διοτι ηταν ζορικη αλλα οχι μαλακισμενο. Δεν τα πεταγε δηλαδη και οποιον παρει ο χαρος αυτα που έλεγε ειχαν μια βαση.
Την ταπωνα σε σημεια που πηγαινε να μου την βγει. Και στην τελικη δεν θα χασω το μωρακι για τον Σαμαρα δεν ειμαι τοσο ηλιθιος.
πως θα τον αναγνωρισεις
αριστερη και ζορικη,ξεσκισε την για να της κοψεις τον τσαμπουκαΤην γνωρισα ρε. Την ταπωνα οπου χρειαζοταν αλλα με προσοχη και χωρις να ξεφυγει η κουβεντα διοτι ηταν ζορικη αλλα οχι μαλακισμενο. Δεν τα πεταγε δηλαδη και οποιον παρει ο χαρος αυτα που έλεγε ειχαν μια βαση.
Την ταπωνα σε σημεια που πηγαινε να μου την βγει. Και στην τελικη δεν θα χασω το μωρακι για τον Σαμαρα δεν ειμαι τοσο ηλιθιος.
Την πηδηξες την αναρχοαπλυτη ?Ασε γνωρισα χθες μια ρε.... ξες τι ψηφιζει? ΣΥΡΙΖΑ. ΧΑΧΑΧ αυτη θα κανει παρεα με τιποτα νατσους και ετσι στανταρ ...
τοτε 2 κλωτσιες στο κεφαλι ειναι αρκετεςΕ δεν εννοω τον ιδιο αυτπροσωπως....
Καλα .... περιμενεΚαλα κατσε πρωτα να ξαναμιλησουμε περιμενω αποδοχη στο φατσοβιβλιο ... θα σου δωσω μια συμβουλη και οχι μονο σε σενα... στις γυναικες στην αρχη ο τσαμπουκάς δεν περνάει εκτος και αν ειναι τιποτα γυναικάκια.