stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ναι,ναι ατροφικά.41 πόντους είναι το χέρι μου.Θα δεις πεταλουδίτσες.δεν θα πονεσει η φαπα... εχεις αδυναμα χερια![]()
:'(Ναι,ναι ατροφικά.41 πόντους είναι το χέρι μου.Θα δεις πεταλουδίτσες.
ρε τραβα να δουλεψεις και μετα πες για χερια μπουληΝαι,ναι ατροφικά.41 πόντους είναι το χέρι μου.Θα δεις πεταλουδίτσες.
το ιδιο ισχυει και για σενα φλουφλη
εχω δουλεψει μπογιατζης 16 χρονων βοηθος, εχω δουλεψει φουρναρης 18 χρονων, εχω βοηθησει τον θειο μου που ειναι κηπουρος στα 19...ρε τραβα να δουλεψεις και μετα πες για χερια μπουλη
το ιδιο ισχυει και για σενα φλουφλη![]()
σιγα ρε μπολντηεχω δουλεψει μπογιατζης 16 χρονων βοηθος, εχω δουλεψει φουρναρης 18 χρονων, εχω βοηθησει τον θειο μου που ειναι κηπουρος στα 19...
στα 20-21 ηταν η τελευταια μου δουλεια σε σουπερ μακρετ αποθηκη..αλλα μιλαμε βαρια πραγματα, κουτια 20-30 κιλων...
πλεον δικαουμαι να ειμαι εισοδηματιας..θα ξαναδουλεψω οταν μου ταξουν 1200 ευρω μισθο υπερωριες οικοδομη![]()
ναι αλλα μεροκαματο ομωςσιγα ρε μπολντη![]()
![]()
θα σε βαλω εσενα και τον αλλο μπουλη να καρφωσετε ηλεκτροδιο να δω τι χερια εχετε
μπουληδες![]()
παμε να κανουμε εμποριο στην ολλαδια τωρα που ειναι και ο βρο εκεισιγα ρε μπολντη![]()
![]()
θα σε βαλω εσενα και τον αλλο μπουλη να καρφωσετε ηλεκτροδιο να δω τι χερια εχετε
μπουληδες![]()
αν το καρφωσεις αν δεν το καρφωσεις θα μου δωσεις εσυναι αλλα μεροκαματο ομως![]()
θα γαμησουμε τη μικρη ολλανδεζα μανπαμε να κανουμε εμποριο στην ολλαδια τωρα που ειναι και ο βρο εκει![]()
τα μαγαζια με φαγητα τα εχουν οι τουρκοι μονο.θα παρουμε ενα 17κιλο λαδι και θα το πουλαμε 160 ευρω
![]()
![]()
κανα στανταρ για nba θες καλυτερα?αν το καρφωσεις αν δεν το καρφωσεις θα μου δωσεις εσυ![]()
χεστηκες μωρη κουραδακανα στανταρ για nba θες καλυτερα?![]()
ρε για εναλλακτικη λυση λεμεχεστηκες μωρη κουραδα
ξερεις οτι δεν θα τα καταφερεις![]()
Βρε πως μεγαλωσε ο Σταματουλης.εχω δουλεψει μπογιατζης 16 χρονων βοηθος, εχω δουλεψει φουρναρης 18 χρονων, εχω βοηθησει τον θειο μου που ειναι κηπουρος στα 19...
στα 20-21 ηταν η τελευταια μου δουλεια σε σουπερ μακρετ αποθηκη..αλλα μιλαμε βαρια πραγματα, κουτια 20-30 κιλων...
πλεον δικαουμαι να ειμαι εισοδηματιας..θα ξαναδουλεψω οταν μου ταξουν 1200 ευρω μισθο υπερωριες οικοδομη![]()
Τι μπρατσα ρε που εχω δει ομαδικη φαγωποτια στο φεισμπουκ με γνωστα μελη στην πιτα του νικολα πειραια και ο ενας κανει ανταγωνισμο με τον αλλον για το ποιος εχει μεγαλυτερη μπυροκοιλια..