Ειδες την τελετη που εκανε η κοκκινομαλλα; Λες να πεθανουν και οι τρεις;λες ο νανος να τον γαμησει το τζοφρι
πολυ αγριεμενος ειναι
Σιγουρα θα προκυψουν αρκετοι θανατοι πιστευω, ποιοι θα πεθανουν ειναι το θεμα.
Ειδες την τελετη που εκανε η κοκκινομαλλα; Λες να πεθανουν και οι τρεις;λες ο νανος να τον γαμησει το τζοφρι
πολυ αγριεμενος ειναι
φιλε η βδελλα πεταξε αιμα στο ονομα του τζοφριΕιδες την τελετη που εκανε η κοκκινομαλλα; Λες να πεθανουν και οι τρεις;
Σιγουρα θα προκυψουν αρκετοι θανατοι πιστευω, ποιοι θα πεθανουν ειναι το θεμα.
φιλε η βδελλα πεταξε αιμα στο ονομα του τζοφρι
εγω ειμαι ταγμενος με τους βορειους
η αδικια που υπεστη ο νεντ πρεπει να πληρωθει με αιμα λιονταριων
Ποναω. :'(
πες ρε μλκ
Τεσπα ξερω ενα σποιλερ περι αυτου αλλα επειδη δεν ειμαι μαλακας σαν και σενα δεν το λεω.
βατραχουκοσταμάτα να πονάς
βατραχουκο
οχι αλλα βλεπω το μπος που σε ζηταειέλα φίλε μήπως είδες τον ταφτααρ
Το ταιζουμε που και που το τετραποδο ε???οχι αλλα βλεπω το μπος που σε ζηταει
καθε μερα 2 φορες συν τα εξτραδακια ενδιαμεσαΤο ταιζουμε που και που το τετραποδο ε???
καθε μερα 2 φορες συν τα εξτραδακια ενδιαμεσα
το δικο σου λαχταρατου δίνεις κωλαράκι
Καταλαβα.....Τα εξτραδακια ειναι που φοβαμαι....Καναν ταφταρ καναν κοσμακαθε μερα 2 φορες συν τα εξτραδακια ενδιαμεσα
Καταλαβα.....Τα εξτραδακια ειναι που φοβαμαι....Καναν ταφταρ καναν κοσμα
Εχει να χτυπησει καρτα, πιο πολυ κι απο Δ.Υ. Ολα ειναι πιθανα μανλες να του τάισε τον ταφτααρ γι'αυτό εξαφανίστηκε το παλικάρι :S
ο σλαβιανκα απο τοτε που τον κατηγορησες οτι ειμαι εγω εξαφανιστηκεσταμάτα να πονάς
Κατουρημένα σοκάκια,πυγμάχοι με κοιλιές,συνεχή περπατήματα και μηδέν υπηρεσίες από πόρνες καναρίνια.
ο σλαβιανκα απο τοτε που τον κατηγορησες οτι ειμαι εγω εξαφανιστηκε
τον εχω αναγκη,που ειναι
βατραχε προσεχεμπορείς να βρεις εκείνο το τζιφάκι που έβαζες παλιά με την χοντρή μαύρη που έπινε αναψυκτικό με μπλαζέ ύφος