lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Μη μιλάς ρεκαι τι με αυτο?
Μη μιλάς ρεκαι τι με αυτο?
ειπε ο ζουμπαντης στον σεφερληΜη μιλάς ρε![]()
πως μιλας ετσι στον στραπονι ρεΜη μιλάς ρε![]()
ρε λες να σταξω ενα πανηνταρακι στο μπολντη να μας φτιαξει σαιτειπε ο ζουμπαντης στον σεφερλημετα του λεει
<το ξερεις οτι αν θελω , μπορω να σε λιωσω?>![]()
[size=70pt]ΡΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΡΕ!!![/size]ειπε ο ζουμπαντης στον σεφερλημετα του λεει
<το ξερεις οτι αν θελω , μπορω να σε λιωσω?>![]()
και δε τα τρως στης τανεςπως μιλας ετσι στον στραπονι ρε
ρε λες να σταξω ενα πανηνταρακι στο μπολντη να μας φτιαξει σαιτ![]()
Μη μιλάς ρε![]()
πιστευω θα ναι μια καλη επενδυση του 50ευρουρε λες να σταξω ενα πανηνταρακι στο μπολντη να μας φτιαξει σαιτ![]()
ρε τυπε σαν τις τανες που μου ζαλιζουν τ @@ πριν τις γαμησω με τετοιες ερωτησειςΡε συ Νωντα εχεις σκεφτει να ψαξεις για καμια δουλεια? Ή εισαι απο πλουσια οικογενεια και δεν τη χρειαζεσαι?
ρε τυπε σαν τις τανες που μου ζαλιζουν τ @@ πριν τις γαμησω με τετοιες ερωτησεις![]()
αυτην την απορια εχω και εγω απο την στιγμη που ειδα το νικ νωντας στο σαιτ για πρωτη φορα..Ρε συ Νωντα εχεις σκεφτει να ψαξεις για καμια δουλεια? Ή εισαι απο πλουσια οικογενεια και δεν τη χρειαζεσαι?
εμεις να δεις τι αποριες ειχαμε οταν πρωτοειδαμε το νικ stam_90 για πρωτη φορα στο σαϊταυτην την απορια εχω και εγω απο την στιγμη που ειδα το νικ νωντας στο σαιτ για πρωτη φορα..
κατι ειχα διαβασει παλια οτι ειχε δουλεψει κρεπατζης μικρος.
σταματακη ποσο εισαι τωρα ρε μαναυτην την απορια εχω και εγω απο την στιγμη που ειδα το νικ νωντας στο σαιτ για πρωτη φορα..
κατι ειχα διαβασει παλια οτι ειχε δουλεψει κρεπατζης μικρος.
22σταματακη ποσο εισαι τωρα ρε μαν
24 ?![]()
βρε βρεαυτά να τα λες μόνο όταν είναι οι χαζοί εδώ..όταν είμαι εγώ να προσέχεις..ψευτράκο! :-*
βρε βρε![]()