Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (0 μέλη και 85 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ακομα εδω ρε ξεφτιλα?
Με σενα κοπελα μου θα ασχοληθω οταν μου κανει κεφι παλι ......

Προς ωρας πηγαινε στο διπλα γιοτ να παρεις κανα τσιμπουκακι απο τον φιλο σου και παρατα με

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με σενα κοπελα μου θα ασχοληθω οταν μου κανει κεφι παλι ......

Προς ωρας πηγαινε στο διπλα γιοτ να παρεις κανα τσιμπουκακι απο τον φιλο σου και παρατα με

στη μαμα σου τοπες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στη μαμα σου τοπες?
Ξεκολλα απο την μανα μου μην σου παρει ο διαολος την μανα και τον πατερα που σε κανε

Η ελα να με βρεις να μου πεις τι θες απο κοντα η βουλωστο και τραβα γαμησου  να ησυχασεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξεκολλα απο την μανα μου μην σου παρει ο διαολος την μανα και τον πατερα που σε κανε

Η ελα να με βρεις να μου πεις τι θες απο κοντα η βουλωστο και τραβα γαμησου  να ησυχασεις

ναι ειδαμε ποσο υπερασπιστηκες την τιμη της μανας  :2funny: της τοπες οτι την εχεις γραμμενη?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι ειδαμε ποσο υπερασπιστηκες την τιμη της μανας  :2funny: της τοπες οτι την εχεις γραμμενη?
Λοιπον, ειμαι βεβαιος οτι εισαι γυναικα 100% και μαλιστα του χειροτερου ειδους, γιατι σου εχω ριξει τοσο πουστριλικι, που αν ησουν εστω και στο ελαχιστο ανδρας, θα θιγοσουν και θα γινοσουν ταυρος και θα ερχοσουν να με βρεις αμεσα.

Επεισης εχω πειστει οτι εισαι αγαμητη πολυ καιρο, και βολευεσαι με τον δονητη σου κυριως, γιαυτο και εχεις τετοια καουρα μαζι μου.

Αν δεν ησουν τοσο ΗΛΙΘΙΑ με ολα αυτα που κανεις, ισως να σε πηγαινα με χιλια !!!!!

Δυστυχως εξακολουθεις να πεφτεις στα ματια μου ολο και πιο χαμηλα...... Και θλιβομαι που ενω εχεις σκεψη και αρκετα θετικα πανω σου τα χαραμιζεις ετσι

Επεισης εχεις το μεγαλο ελλατωμα να κρινεις πολυ επιφανιακα τον καθεναν ισως γιατι μεχρι εκει μπορει να φτασει η αντιλληψη σου η ισως επειδη εχεις πλασει τον δικο σου κοσμο στο υποσυνειδητο σου μεσα απο δικα σου βιωματα.

Προσπαθεις να με θιξεις με χιλιους δυο αστοχους τροπους, πετωντας οτι μαλακια κατεβαζει η κουτρα σου, χωρις να καταλαβαινεις οτι δεν με αγγιζει τιποτα πλεον και οτι το ποιος και τι ειμαι, δεν μπορεις να το κρινεις απο το νετ, ουτε εσυ ουτε ο οποιοσδηποτε μας διαβαζει, για τον απλουστατο λογο του οτι η προσωπικη επαφη ειναι εντελλως διαφορετικη......

Συνεπως λοιπον, μονο ως διασκεδαστη μου σε βλεπω πλεον και τιποτα παραπανω  :)

Αν γουσταρεις να σε βλεπω ετσι...... ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΑΤΡΙΝΕ λοιπον !!!!!!!!  ;)

Να επισυμμανω οτι ολα αυτα δεν τα λεω για να θιξω η να σε χλευασω αλλα για να σου δειξω εναν δρομο σκεψης ωστε να δεις τα λαθη σου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αλλη μια καταθεση ψυχης.

Παιχτες καλες γιορτες σε ολους, φευγω για πατρικο.  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αν δεν ησουν τοσο ΗΛΙΘΙΑ με ολα αυτα που κανεις, ισως να σε πηγαινα με χιλια !!!!!

Εγώ πιστεύω ότι τα μεγάλα μίση κρύβουν μεγάλους έρωτες ειδικά όταν εκφράζονται με τόση εμμονή. Αν ο Έκτωρ Λόπεζ είναι όντως γυναίκα είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε να σε κάνει να την αγαπήσεις. Αρκεί να ανοιγόταν και να σε προσέγγιζε με φυσιολογικό τρόπο.

Δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η θυελλώδης σχέση. Αγύριστα κεφάλια και οι δύο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγώ πιστεύω ότι τα μεγάλα μίση κρύβουν μεγάλους έρωτες ειδικά όταν εκφράζονται με τόση εμμονή. Αν ο Έκτωρ Λόπεζ είναι όντως γυναίκα είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε να σε κάνει να την αγαπήσεις. Αρκεί να ανοιγόταν και να σε προσέγγιζε με φυσιολογικό τρόπο.

URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Τι να αγαπησει κανεις απο αυτο ?

Κατσε φρονιμα ρε .... μουρλος εισαι παιδακι μου κι εσυ ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο ξεφτιλας παλι κλαμματα και παρακαλια μουστειλε στις δυομισι μεσημεριατικα  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom