Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχει τελειωσει ανωντατη πιρφοραγαπουλιακη  :boobies:

αλλα οπως ολοι οι νεοι, δεν εργαζεται πανω στο αντικειμενο των σπουδων του  :birdman:
δεν εχω τελειωσει καν της σπουδες μου ηλιθιε  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα ερθεις μινσκ?  :birdman:
πως να θρω?

το θεμα ειναι οτι θα ξεμεινω οταν γυρησω..  :birdman: εγω σκεφτομαι και το μετα μεμουλη.. εγω δεν ειμαι μονο του τωρα  :birdman:

αλλα που να καταλαβεις.. με τοσα που σου σκαει η νωντοσια το μηνα.. φεραρι θα παρεις σε λιγο  :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πως να θρω?

το θεμα ειναι οτι θα ξεμεινω οταν γυρησω..  :birdman: εγω σκεφτομαι και το μετα μεμουλη.. εγω δεν ειμαι μονο του τωρα  :birdman:

αλλα που να καταλαβεις.. με τοσα που σου σκαει η νωντοσια το μηνα.. φεραρι θα παρεις σε λιγο  :2on1:
ουτως ή άλλως αμα ερθεις εσυ επανω δεν θα ξαναγυρισεις  ;) θα αγαπουλιζεις μεχρι θανατου με τα λευκορωσσιδια  :birdman:

γινε νωντοτυπος λοιπον να σου αλλαξει η τυχη  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ουτως ή άλλως αμα ερθεις εσυ επανω δεν θα ξαναγυρισεις  ;) θα αγαπουλιζεις μεχρι θανατου με τα λευκορωσσιδια  :birdman:

γινε νωντοτυπος λοιπον να σου αλλαξει η τυχη  :2on1:
μπα δεν αγαπουλιζω ποια μεμακι... βλεπω της γυναικες διαφορετικα πλεον  :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πως τις βλεπεις?  :birdman:
σαν ικανοποητη του αντρα... δεν μπορω να φανταστω αλλο ρολο η γυναικα να ειναι καλυτερη  :dunno:

τωρα για της ελληνιδες εδω... ειδα 2-3 που ειναι καραψωναρες να χλαπακιαζουν 50 εκατοστα σαντουιτσ στα εβερεστ  :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σαν ικανοποητη του αντρα... δεν μπορω να φανταστω αλλο ρολο η γυναικα να ειναι καλυτερη  :dunno:

τωρα για της ελληνιδες εδω... ειδα 2-3 που ειναι καραψωναρες να χλαπακιαζουν 30 εκατοστα σαντουιτσ στα εβερεστ  :2on1:
μινσκ θα ερθεις?  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δε χωραει να μπει στο αεροπλανο πρεπει να ερθει περπατωντας  :birdman:
α τοσο τεραστιος ειναι ο νωντας? εγω νομιζα οτι ειναι πνευμα και με τεραστια δυναμη.. οχι οτι ειναι και τεραστιος  :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ε αμα θελει το μικραινει σε ογκο αλλα οχι σε υσχη.. νωντας ειναι αυτος..  :2on1:
και να το μικρυνει, δε θα χωρανε μετα στο αεροπλανο τα τοστακια που θα φερει για το ταξιδι  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Καλημέρα,κλαρινογαμπροί/νύφες......... :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ε αμα θελει το μικραινει σε ογκο αλλα οχι σε υσχη.. νωντας ειναι αυτος..  :2on1:
Σεξυ βλεμα θανατηφορο,ανοιχτα ρουχα, μαλλι κλαρινο,υφος χιλιων καρδυναλιων ..

το μονο σπου σου λειπει...να μαθεις να κουνας τον... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι,ειναι καθαρη η ψυχη μου :birdman:

Πολλά έχουν γραφεί για τα τελώνια. Όμως η πιο συνοπτική και σαφής περιγραφή είναι ό,τι είπε ο άγγελος Κυρίου στον άγιο Μακάριο τον Αιγύπτιο. Παραθέτουμε ό,τι σχετικό:

«Από τη γη έως τον ουρανό υπάρχει σκάλα, και κάθε σκαλοπάτι έχει τάγμα δαιμονικό, που λέγονται τελώνια, και συναντούν την ψυχή εκείνη τα πονηρά πνεύματα, και φέρνουν τα χειρόγραφά της και τα δείχνουν στους Αγγέλους, λέγοντας «την τάδε μέρα, στις τόσο του τάδε μήνα, έκανε αυτή η ψυχή αυτό. Είτε έκλεψε, είτε πόρνευσε, είτε μοίχευσε, […] είτε είπε ψέματα, είτε παρότρυνε κάποιον άνθρωπο σε κάποιο κακό έργο κι ό,τι άλλο κακό έκανε, όλα τα δείχνουν στους Αγγέλους.

Τότε δείχνουν και οι Άγγελοι ό,τι αγαθό έκανε εκείνη η ψυχή, είτε ελεημοσύνη, είτε προσευχή, είτε λειτουργίες, είτε νηστείες, ή ό,τι άλλο καλό. Και αντισταθμίζουν οι Άγγελοι και οι δαίμονες και αν βρεθεί κάπως περισσότερο το αγαθό, αρπάζουν την ψυχή οι Άγγελοι και ανεβαίνει σε άλλο σκαλοπάτι, και τρίζουν τα δόντια τους οι δαίμονες σαν άγρια σκυλιά, και βάζουν βία για να αρπάξουν την ελεεινή εκείνη ψυχή από τα χέρια των Αγγέλων. Η ψυχή τότε συστέλλεται και τη συνέχει τρόμος, και σαν να κρύβεται στις αγκαλιές των αγγέλων και γίνεται μεγάλη λογομαχία και μεγάλος θόρυβος, μέχρι να ελευθερώσουν εκείνη την ελεεινή ψυχή από τα χέρια εκείνων των δαιμόνων.

Και πάλι ανέρχονται σε άλλο σκαλοπάτι και εκεί βρίσκουν άλλο τελώνιο δυσκολότερο και αγριότερο. Και εδώ πάλι γίνεται πολλή όχληση και μεγάλη και ανεκδιήγητη ταραχή, ποιος να λάβει εκείνη την ελεεινή ψυχή. Και οι δαίμονες ελέγχουν την ψυχή εκείνη με κραυγές και της προξενούν φόβο, και λένε «πού πας; Εσύ δεν είσαι που πόρνευσες και κατεμόλυνες το άγιο Βάπτισμα; Εσύ δεν είσαι που μόλυνες το αγγελικό σχήμα; Γύρνα πίσω. Τράβα κάτω. Πήγαινε στο σκοτεινό άδη. Πήγαινε στο πυρ το εξώτερο. Πήγαινε στο σκώληκα τον ακοίμητο».

Τότε αν είναι εκείνη η ψυχή να καταδικαστεί, την επιστρέφουν οι πονηροί δαίμονες κάτω από τη γη, σε τόπο σκοτεινό και οδυνηρό, και αλίμονο στην ψυχή εκείνη και στον άνθρωπο εκείνο. Και ποιος να διηγηθεί, πάτερ άγιε, τις δυσκολίες εκείνες, που περνούν οι ψυχές οι καταδικασμένες στον τόπο εκείνο! Αν όμως βρεθεί η ψυχή καθαρή και αναμάρτητη, ανεβαίνει με τέτοια χαρά στον ουρανό».

ούτε τα πρώτα τελώνια δεν περνάς κακομοίρη ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom