gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
του του ντέτσιντέτσι ντέτσι το
σι σινιορίτααπό το μεξικό
![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.antikleidi.com/wp-content/uploads/2012/05/mexicofan.jpg[/img[/URL]])
του του ντέτσιντέτσι ντέτσι το
σι σινιορίτααπό το μεξικό
![]()
Βλεπεις εσυ Μπεργκμαν; Θες να πηδηχτω απο το παραθυρο;απο μπεργκμαν ποιες ειναι οι αγαπημενες σου![]()
σκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικοεχεις το ελευθερας μου
αλλα προσεξε μη σε φερμαρει![]()
εβλεπαΒλεπεις εσυ Μπεργκμαν; Θες να πηδηχτω απο το παραθυρο;
παει πουστρεψες και συσκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικο
ο ταφτααρ οταν γυρισει θα μας γαμησει με την οπισθεν δλδ;παει πουστρεψες και συ
ζητα απο τον σταματακη να σε παει![]()
Η εβδομη σφραγιδα, το αυγο του φιδιου. Δεν εχω δει πολλες απο Μπεργκμαν.εβλεπαλεγε τωρα
![]()
αλλη οπισθοδουλη και αυτηο ταφτααρ οταν γυρισει θα μας γαμησει με την οπισθεν δλδ;![]()
αγριες φραουλες να δειςΗ εβδομη σφραγιδα, το αυγο του φιδιου. Δεν εχω δει πολλες απο Μπεργκμαν.
Η εβδομη σφραγιδα, το αυγο του φιδιου. Δεν εχω δει πολλες απο Μπεργκμαν.
Ψαχνεις να σε γαμησουν βλεπω.ο ταφτααρ οταν γυρισει θα μας γαμησει με την οπισθεν δλδ;![]()
σκατά είναι ο μπέργκμαν, δεν έχω δει αλλά είναι σκατά
αλλη οπισθοδουλη και αυτη
μαθητευομενος του 104![]()
την εβδομη σφραγιδα ,επειδη στα αγγλικα ηταν seventh seal και ειχε και πολλες σκηνες στην παραλια,για πολυ καιρο νομιζα οτι εννοουσε η εβδομη φωκιαΗ εβδομη σφραγιδα, το αυγο του φιδιου. Δεν εχω δει πολλες απο Μπεργκμαν.
οτι καλυτεροσκατά είναι ο μπέργκμαν, δεν έχω δει αλλά είναι σκατά
αγριες φραουλες να δεις![]()
την εβδομη σφραγιδα ,επειδη στα αγγλικα ηταν seventh seal και ειχε και πολλες σκηνες στην παραλια,για πολυ καιρο νομιζα οτι εννοουσε η εβδομη φωκια![]()
Φανι και Αλεξανδρος θελω να δω. Καποτε θα γινει και αυτο.αγριες φραουλες να δεις![]()
οτι καλυτερο![]()
την εβδομη σφραγιδα ,επειδη στα αγγλικα ηταν seventh seal και ειχε και πολλες σκηνες στην παραλια,για πολυ καιρο νομιζα οτι εννοουσε η εβδομη φωκια![]()