baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 6.035
αποδεδειγμενα πλεον οτι μπορω να φροντιζω αριστα και αλλους εκτος απο μεναενω εσυ μπορεις?![]()
![]()
αποδεδειγμενα πλεον οτι μπορω να φροντιζω αριστα και αλλους εκτος απο μεναενω εσυ μπορεις?![]()
![]()
να ρθω να μεινω σπιτι σου μαν να μου μαγειρευεις ;αποδεδειγμενα πλεον οτι μπορω να φροντιζω αριστα και αλλους εκτος απο μενα![]()
δε θελω να το κανω στανηνα ρθω να μεινω σπιτι σου μαν να μου μαγειρευεις ;![]()
Μην τον αποπαιρνειs....Στα δυσκολα χρονια πουρχονται ειναι χρησιμοs εναs τυρεμποραs...δε θελω να το κανω στανη
να πας στον κοσμα![]()
εχει μερικες καλες και με κοιτανε αλλα ειναι με τον γκομενο τους διπλακανα μουνακι στην σχολη παιζει ή ειναι ολες χοντροκωλες με σπυρια κλπ.....;
δυο ζωα σε ενα σπιτι ,φανταζομαι τι γινεταιαποδεδειγμενα πλεον οτι μπορω να φροντιζω αριστα και αλλους εκτος απο μενα![]()
Οχι. Στην Καμερον Ντιαζ θες να καταληξεις;μαν το βανίλα σκάι το έχεις δει![]()
δε μπορεις να φανταστεις ζηκο ε ζηκοδυο ζωα σε ενα σπιτι ,φανταζομαι τι γινεται![]()
ο κοσμας μπορει να θελει κι αλλαδε θελω να το κανω στανη
να πας στον κοσμα![]()
Οχι. Στην Καμερον Ντιαζ θες να καταληξεις;![]()
ο κοσμας μπορει να θελει κι αλλα![]()
Σ αυτη την περιπτωση τιs φερνει σπιτι του.....Λιγο σιτεμενεs αλλα....ο κοσμας μπορει να θελει κι αλλα![]()
γνωστα αυτα βατραχομουρηέχω και εγώ υδραυλικά στο διαμέρισμα![]()
οι συνωμοσιολογοι του σαιτ υποστηριζουν οτι εισαι ο αντιγνωστα αυτα βατραχομουρη![]()
οπως παντα οι συνωμοσιολογοι εχουν δικιο μαν......οι συνωμοσιολογοι του σαιτ υποστηριζουν οτι εισαι ο αντιτι εχεις να πεις γιαυτο παπαρα
![]()
στο φιλαρακι μου τον βατραχοκωλοτρυπιδα