apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεΤώρα σοβαρά,δεν είναι τελείως μαλάκας + κλώνος?![]()
![]()
![]()
![]()
ξέχασες να βάλεις τον kazabubura στους κομπλεξικούς ..
Περιμενε μεχρι να μπει ο μπλοντ να σε κραξει οπως σου αρμοζει.Δεν βλέπω πουθενά το νικ μου, κι αρχίζω να ανησυχώ...
ξέχασες να βάλεις τον kazabubura στους κομπλεξικούς ..
ποιος σε γαμάει και σενα...τέσπα εγώ αυτά που ήθελα να πω τα είπα...από ότι κατάλαβα σε αυτό εδώ το site υπάρχουνε συμφέροντα και ο καθένας πάει και
γράφει ότι μαλακία του κατέβει... τελευταίο μου σχόλιο στο πουτσοsite... αρκετό χρόνο έφαγα με την μαλακία σας..εγώ ήθελα να βοηθήσω κανέναν φουκαριάρη και
χαίρομαι για όσους τουλάχιστον με πίστεψαν και μου είπαν ευχαριστώ μέσω pm...γεια σας και μην γαμάτε τόσο σαβουρογάμηδες μην στραβώσει η ψωλή σας. bye
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε![]()
χααχχαχα αυτή η κομπλεξάρα ξεζουμίζει τα posts μου ένα-ένα . χαχαχα
καλωσήρθες στο fan club μου πουτανάκι !
καλά τα λες μόνο που δεν είναι γκόμενα. έκτρωμα είναι..απολίθωμα του 18ου αιώνα
Και ναναι εσενα τι σε κοφτει που πανε οι αλλοι?
Και αφου γουσταρουν κιολας, εσενα τι σε νοιαζει μικρε μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
απλά δεν γουστάρω κάποιος να έχει διαφορετική άποψη απο την δική μου.
αυτο το στρακι μου ειχε ευχηθει ολοψυχα να μην βρω ποτε δουλεια της προκοπης εξωτερικο οταν θελησω να ψαξω..μιλαμε για πολλα κυβικα μισανθρωπο...μιζερος και στρακι...ολη μερα μιζεριαζε εδω μεσα...
Δεν ηταν μονο αυτο....αυτο το στρακι μου ειχε ευχηθει ολοψυχα να μην βρω ποτε δουλεια της προκοπης εξωτερικο οταν θελησω να ψαξω..μιλαμε για πολλα κυβικα μισανθρωπο...μιζερος και στρακι...ολη μερα μιζεριαζε εδω μεσα...
και ολα αυτα επειδη ειπα μια αληθεια που τον ενοχλησε..οτι ηταν ο πουστικη κιθαρα
pantos to megalitero moynaki einai o thesalos![]()
![]()
![]()
αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, άλλωστε μεταξύ μας είμαστε...Ακόμα δεν κατέβηκε το thread?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()