lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καριολη μη τα βαζεις μ εμαςκαι πολύ προσεκτικός βλέπω σταμάτησες να τονίζεις τις λέξεις![]()
καριολη μη τα βαζεις μ εμαςκαι πολύ προσεκτικός βλέπω σταμάτησες να τονίζεις τις λέξεις![]()
καριολη μη τα βαζεις μ εμας![]()
Για αυτο δεν βαζεις τονους οταν γραφεις με το νικ βατραχομουρης;![]()
καριολη μη τα βαζεις μ εμας![]()
ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ το αβαταρ σου !!!!!!!!
Κλαίω από τα γέλια,με νέο Νωντο-loytso-avatar.............καριολη μη τα βαζεις μ εμας![]()
Ρε κλαρινο-Hasturas........τι παίχτηκε? Που είναι το κλαρινο-avatar?δεν ξερω... το μονο που ξερω ειναι οτι ειμαι κλωνος ΜΕΓΑΣ λατρης του θεου ΝΩΝΤΑ και προσκυνητης του μεμα που χυνει την πιεξουλα![]()
Λυκανθρωποsπροτιμάς λυκόφως ή λυκαυγές;![]()
Κλαίω από τα γέλια,με νέο Νωντο-loytso-avatar.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η βγαζεις την υπογραφη που εχεις επειδη προσβαλει την φημη μου.. η βαζω και εγω ενα που σου ταιριαζει
τραβα τα βυζια σου μωρη ξεπατωμενηη βγαζεις την υπογραφη που εχεις επειδη προσβαλει την φημη μου.. η βαζω και εγω ενα που σου ταιριαζει![]()
Πουτάνες μαλώνουν αλήθειες αποκαλύπτονταιη βγαζεις την υπογραφη που εχεις επειδη προσβαλει την φημη μου.. η βαζω και εγω ενα που σου ταιριαζει![]()
σε επιασε η σελεινιακη εκληψη και σενα χοντρε διδυμε? και μενα...Πουτάνες μαλώνουν αλήθειες αποκαλύπτονται
ayto παλι τι σημαινει ρε αποκαιδι?
ποτε θα σταματησεις να ασχολεισαι με τανες
θα πηγαινεις ,θα γαμας και θα φευγειςδε θα μιλας
ζωντοβολο
![]()
![]()
![]()
επειδη γραφω μη μου μιλατε για ιεροδουλες?ετσι το γραψα,δεν εχω σκοπο να τις κοψωσε επιασε η σελεινιακη εκληψη και σενα χοντρε διδυμε? και μενα...
ταυτοχρονα ειχαμε πει τελος πουτανες...της ξαναρχησαμε παρεα..
ταυτοχρονα μας εχει πιασει μια βαρεμαρα για της τανες ξανα![]()
μας βλεπω να της κοβουμε παρεα![]()
οχι.. δεν ειμαι πιρφορος...επειδη γραφω μη μου μιλατε για ιεροδουλες?ετσι το γραψα,δεν εχω σκοπο να τις κοψω
εγω τις κοβω μονο αμα βρω γκομεναΠΙΡΦΟΡΟΣ?????
![]()
![]()
![]()
τι εισαιοχι.. δεν ειμαι πιρφορος...![]()
fixed.οχι.. δεν ειμαι πια πιρφορος...![]()
εισαι το πουτανακι μου