Ηρθα και εγω στην παρεα σας![]()
Αγορια μουυυυυυυυυυ :-*
Νωντας θα ηταν το προφανες αρα μαλλον οχι. Εκτος και αν πονταρε σε αυτο.
ψαχνει και για καλα εργαλειαο κοσμας μαν ως βατραχομουρης εχει μεγαλο σουξε στα τραβελοθρεντ.....
επίσης πάρα πολύ καλή μαγιονέζα, που την βρίσκεις και σε όλα τα σούπερ, αυτή (αν και έχουν αλλάξει κάπως το σχήμα του δοχείου εδώ και 1 μήνα)
http://[URL unfurl="true"]www.shopnsave.gr/imagemagic.php?img=images/Hellmans%20Real%20top%20down%20430ml.jpg&w=&h=&page=popup[/img[/URL]]
[/quote]ρε μλκ μαγιονεζαρης τη κωλοτρυπιδα σου :birdman:
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέππππππππππππππππππππππππππππππππ......................Πρεπει να εισαι πολύ μερακλιδικο αγορι για να εχεις τετοιο αβαταρ ;) :-*
να και ο βαζελομπιλακηςΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέππππππππππππππππππππππππππππππππ......................
μαγιονεζαρης![]()
νομιζω να θεωρητε ρημα λεξη που ειναι προιον αν και ειναι ενεργειαπήγες να διορθωθείς αλλά πάλι υποτροπίασες >τα γαμημένα τα ρήματα στο β' και γ' εν. πρ. θέλουν -ει στο τέλος γαμώ την ορθογραφία σου
Το θεωρειται υπαρχει στα λεξικα;νομιζω να θεωρητε ρημα λεξη που ειναι προιον αν και ειναι ενεργεια
εξαλλου δεν υπαρχει αυτη η λεξη στο λεξικο για να εχει ορθογραφια![]()
:'(Το θεωρειται υπαρχει στα λεξικα;![]()
Μόλις επέστρεψα από 2ή κατάθεση και δεν την παλεύω.........έγινε η μάχη του Σκρά...................να και ο βαζελομπιλακης![]()
Με το πουκάμισο,με είδες μύστη μου?εκφυλε με το σκυλι σου![]()
Να και ο καυλιαρης με το δερματινο
![]()
Για λεγε ρε τυπε.Μόλις επέστρεψα από 2ή κατάθεση και δεν την παλεύω.........έγινε η μάχη του Σκρά...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζω να θεωρητε ρημα λεξη που ειναι προιον αν και ειναι ενεργεια
εξαλλου δεν υπαρχει αυτη η λεξη στο λεξικο για να εχει ορθογραφια![]()
τι επαθες κουκλιτσα μου
Μαν ποια ειναι η αποψη σου επι του θεματος; Αφου μερικες λεξεις δεν υπαρχουν στα λεξικα εχουμε το δικαιωμα να μην ακολουθουμε κανεναν κανονα;
Μάγια - Φ.69 & Νταϊάνα Φ56........τι να σου λέω.......15 λεπτά με την πρώτη,20 λεπτά με την δεύτερη.... Φόραγα και την μπλούζα DKNY....καταλαβαίνεις.......Για λεγε ρε τυπε.![]()
τη μουναρα δεν την γαμησεςΜάγια - Φ.69 & Νταϊάνα Φ56........τι να σου λέω.......15 λεπτά με την πρώτη,20 λεπτά με την δεύτερη.... Φόραγα και την μπλούζα DKNY....καταλαβαίνεις.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαν ποια ειναι η αποψη σου επι του θεματος; Αφου μερικες λεξεις δεν υπαρχουν στα λεξικα εχουμε το δικαιωμα να μην ακολουθουμε κανεναν κανονα;![]()
lustforlife?