kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης.
πότε έγινε αυτό
Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης.
κοιτα μλκ να στη στησω τη γαμησες μετα
οχι ρε μαν γιατι θα τον κανει πρωινο![]()
μπλε ρουχα, ασπρα παπουτσια, και καφε βρακακι μολις μας δειςκαλα κοροιδευε εσυ..
ενα σου λεω..η πραγματικοτητα θα ειναι διαφορετικη εδω μεσα μετα..
εγω θα κραζω εσας πλεον ;)
μπλε ρουχα , ασπρα παπουτσια.. ;) να τα θυμασαι αυτα... ;)
μπαρε θα φερεις το μποζ στη νωντοτσαρκα να ξετρυπωσει το κοτοπουλακι απο τον καδο?
ελα κι εσυ αν ειναι![]()
θα τον εχουμε κανει φετες πρωτα απο τις μαπες ;) να μην του κατσει και στο στομαχι ;)οχι ρε μαν γιατι θα τον κανει πρωινο![]()
Μόλις πάτησε το κουμπί ο κοντόχοντρος σχιστομάτηςπότε έγινε αυτό![]()
απορω ποιον θα πειραζεται μετα εδω μεσα...δεν θα εχεις μουτρα να με πεις λεξη για μενα μετα.μπλε ρουχα, ασπρα παπουτσια, και καφε βρακακι μολις μας δεις![]()
δε νομιζω να πλησιασεις χερι1. γουταρω μπαροσυναντηση μετα απο 2 χρονια.. θα με κανεις να θυμηθω τα καμοματα μου..
2. δεν γινεται, εχω μια ιδιαιτερη ικανοτητα να ηρεμω σκυλια, αν τον χαιδεψω θα γινει κουνελακι..![]()
τι λες ρε βαραχομουρητου γλεντάς το μπος μαν![]()
παντα θα εισαι το κοτοπουλακι μαςαπορω ποιον θα πειραζεται μετα εδω μεσα...δεν θα εχεις μουτρα να με πεις λεξη για μενα μετα.![]()
καλα μεμακι εγω της πληροφοριες μου της εδωσα..παντα θα εισαι το κοτοπουλακι μας![]()
το φοβο μου να χειςκαλα μεμακι εγω της πληροφοριες μου της εδωσα..εκτεθηκα στο σαιτ μην με πετυχει αλλος, οπως ο μπαρος οχι οτι δεν τον παω,απλα εχει νταβατζοφατσα γενικα..
![]()
Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνταιτο φοβο μου να χεις![]()
Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται![]()
![]()
τωρα ομως που ξερει ολος ο κοσμος πως κυκλοφορας, μπορει να σε σταματησει κανας ασχετος και να σου πει πως ειναι ο νωντας ;)καλα μεμακι εγω της πληροφοριες μου της εδωσα..εκτεθηκα στο σαιτ μην με πετυχει αλλος, οπως ο μπαρος οχι οτι δεν τον παω,απλα εχει νταβατζοφατσα γενικα..
![]()
![]()
Φατε ρε φατσα ανθρωπου που θελει να κανει και πυρηνικο πολεμο![]()
θα του πω οτι βλασφημειτωρα ομως που ξερει ολος ο κοσμος πως κυκλοφορας, μπορει να σε σταματησει κανας ασχετος και να σου πει πως ειναι ο νωντας ;)
θα κερασεις καφε την τριτη το πρωικαι ο ταμερλάνος μογγόλος ήταν μαν αλλά γάμησε πολύ κόσμο ;)
θα κερασεις καφε την τριτη το πρωι![]()