Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Επισκέπτης
Ωραία...εκμεταλλεύσου την ανωνυμία και πες τι σε απασχολεί...μπορεί να έχει κάποιος καμια ιδέα που να βοηθήσει...

τύπε με απασχολεί ο σύγχρονος τρόπος διασκέδασης
είμαι άτομο της ντίσκο, των κλαρίνων, των σπιτικών πάρτυ και της μπυροποσίας γύρω από τη φωτιά στο δάσος

δε γουστάρω κλάμπινγκ, μπαρ και όλες αυτές τις μαλακίες που κοιτάει ο ένας τον άλλον

επίσης γουστάρω συζητήσεις με βαριά φιλοσοφία, που σπάνια θα συναντήσεις σε παρέες νεοελλήνων

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πάντως εσυ τουλάχιστον απόλυτε...αν και πάντα έδινες την εντυπωση του μεγιστου μπαχαλακη... είσαι ο αυθεντικός καλότροπος σχολιαστης.. και αυτο το σέβομαι..

και επετρεψε μου να το ξερω αυτο...και ας λεει "νεος" πανω αριστερα...

Ο απόλυτος φίλε είναι ο "από μηχανής θεός" του bou...κάνει πάντα μια αστεία παρέμβαση την σωστή ώρα, στο σωστό thread...respect

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πάντως εσυ τουλάχιστον απόλυτε...αν και πάντα έδινες την εντυπωση του μεγιστου μπαχαλακη... είσαι ο αυθεντικός καλότροπος σχολιαστης.. και αυτο το σέβομαι..

και επετρεψε μου να το ξερω αυτο...και ας λεει "νεος" πανω αριστερα...
δικε μου στην αρχη ολοι με περνανε για αλητηριο τυπο
ειναι αληθεια αυτο :S

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
μην απελπιζεσαι,εδω κ ενα χρονο καθε σαββατο μεσα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
είμαι άτομο της ντίσκο, των κλαρίνων, των σπιτικών πάρτυ και της μπυροποσίας γύρω από τη φωτιά στο δάσος

δε γουστάρω κλάμπινγκ, μπαρ και όλες αυτές τις μαλακίες που κοιτάει ο ένας τον άλλον

επίσης γουστάρω συζητήσεις με βαριά φιλοσοφία, που σπάνια θα συναντήσεις σε παρέες νεοελλήνων

Και εγώ δεν γουστάρω, αλλά νομίζω οτι όλα θέλουν μέτρο...και σε κλαμπ θα πάω σπάνια και στα μπουζούκια και σε μπαράκι για ποτό και σινεμά και σε νετ καφέ για κανα παιχνιδάκι και σπίτι θα αράξουμε για συζήτηση από πολιτικά και θρησκευτικά θέματα, μέχρι γκόμενες και αυτοκίνητα και όλα...καλή παρέα και καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Επισκέπτης
Και εγώ δεν γουστάρω, αλλά νομίζω οτι όλα θέλουν μέτρο...και σε κλαμπ θα πάω σπάνια και στα μπουζούκια και σε μπαράκι για ποτό και σινεμά και σε νετ καφέ για κανα παιχνιδάκι και σπίτι θα αράξουμε για συζήτηση από πολιτικά και θρησκευτικά θέματα, μέχρι γκόμενες και αυτοκίνητα και όλα...καλή παρέα και καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται!

και λεφτά τύπε

kavlistas444

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
188
Πόντοι
1

φιλε μες το μυαλο μου εισαι,ακριβως τα ιδια νιωθω και εγω,σπανια το ακους αυτο για τον τροπο διασκεδασης :rockon:

Επισκέπτης

τι να πας να δεις στα κλαμπ και στα μπαράκια μωρέ;
μπόλντηδες να φουσκώνουν σαν παγώνι, δίπλα απ το πρώτο μουνί που γάμησαν, απέναντι απ τις ζηλιάρες φίλες της;
η τους νεοπροσληφθέντες μπάρμαν να καμαρώνουν για τη θέση που πήραν γυαλιστεροί και φουσκωμένοι μετά απ το γυμναστήριο;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και εγώ ρε παιδιά θα ήθελα να υπάρχει ένα πιάνο μπαρ και να παίζει όλο το βράδυ τζαζιές και τέτοια αλλά τι να κάνουμε...μέσα να μείνουμε? :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τι να πας να δεις στα κλαμπ και στα μπαράκια μωρέ;
μπόλντηδες να φουσκώνουν σαν παγώνι, δίπλα απ το πρώτο μουνί που γάμησαν, απέναντι απ τις ζηλιάρες φίλες της;
η τους νεοπροσληφθέντες μπάρμαν να καμαρώνουν για τη θέση που πήραν γυαλιστεροί και φουσκωμένοι μετά απ το γυμναστήριο;

Αχαχχαχαχαχα!Άπαιχτος ο Bold!Άφθονο γέλιο!
Ε γάμα τους αυτούς!Και γω κατά των κλαμπ είμαι ρε φίλε, αλλά 1-2 φορές τον μήνα θα πάω για χάρη της παρέας!Όλα στο πρόγραμμα είναι!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.939
Πόντοι
5.827
Μαζί σας μάγκες! Ούτε εγώ βρίσκω τίποτα ωραίο στα κλαμπ. Με τη μουσική στη διαπασών δεν μπορείς να πεις και μια κουβέντα με τον άλλον, αφού θα πρέπει να ξελαρυγγιάζεσαι στο αφτί του. Αυτοί οι τρόποι διασκέδασης που θέλουν να μας περάσουν τα lifestyles του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι επιεικώς εμετικοί. Καλύτερα σπίτι με τις μπύρες μου.

Επισκέπτης
φιλε μες το μυαλο μου εισαι,ακριβως τα ιδια νιωθω και εγω,σπανια το ακους αυτο για τον τροπο διασκεδασης :rockon:

Φίλε ήταν ιδέα η ντίσκο, τρόπος ζωής.
Οι καναπέδες, το σκοτάδι, η πίστα που τραβούσε όλα τα βλέμματα και έμενε "χώρος" πίσω να γίνει παιχνίδι μακριά απ τα αδιάκριτα βλέμματα, ο χορός στην πίστα, οι καθρέφτες, τα μπλουζ...

όλα είχαν τη θέση και το σκοπό τους...

όχι όπως τώρα που βαριέσαι στο πρώτο μισάωρο και αν κάνεις πως χορεύεις ή κολλάς κανά μουνί σε κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινο και σαν εγκληματία...

Επισκέπτης
Ωραίο θέμα ήταν, μαλακία που το συχωνέψαν.
Θα τα λέγαμε τα Σάββατα όσοι μέναμε μέσα...

Επισκέπτης
Ο δεύτερος αποδεκτός τρόπος διασκέδασης είναι αυτός:

:rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε ήταν ιδέα η ντίσκο, τρόπος ζωής.
Οι καναπέδες, το σκοτάδι, η πίστα που τραβούσε όλα τα βλέμματα και έμενε "χώρος" πίσω να γίνει παιχνίδι μακριά απ τα αδιάκριτα βλέμματα, ο χορός στην πίστα, οι καθρέφτες, τα μπλουζ...

όλα είχαν τη θέση και το σκοπό τους...

όχι όπως τώρα που βαριέσαι στο πρώτο μισάωρο και αν κάνεις πως χορεύεις ή κολλάς κανά μουνί σε κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινο και σαν εγκληματία...

Γάμησέ τα...ή θα ακούς Παντελίδη και τον κάθε ατάλαντο μαλάκα ή είσαι αντικοινωνικός και ξενέρωτος...η βλακεία δεν έχει όρια, ακόμα και στην διασκέδαση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom