το καλησπερα ειναι υβρις που εντασσεται στο λεξιλογιο του κοσμισμουοι νωντοτυποι δε μιλαμε σαν πρωτογονοι
![]()
καλά είμαι κι εγώ
το καλησπερα ειναι υβρις που εντασσεται στο λεξιλογιο του κοσμισμουοι νωντοτυποι δε μιλαμε σαν πρωτογονοι
![]()
ενας νωντοτυπος δε διατρεχει τετοιους κινδυνους...λες να τον απηγαγαν οι πιρφοραγαπουληδες?![]()
;)ενας νωντοτυπος δε διατρεχει τετοιους κινδυνους...
αντιθετα,κατι κοτοπουλα...
![]()
νωντοσπερα στη νωντοπαρεα
μαπες και φαπες στα κοτοπουλακια![]()
μαζεψ την μεμουλα απο πανω.. μην τον μαζεψουν οι αγαπουληδες την φυληςτο ξερα οτι θα ρθεις
μου το παν τα λουλουδια![]()
πολλα λες κοτοπουλομαζεψ την μεμουλα απο πανω.. μην τον μαζεψουν οι αγαπουληδες την φυλης![]()
μαπες θα μαζεψουν οι αγαπουληδες οταν ξαναερθουμε στο αγαπουλοστεκι σαςμαζεψ την μεμουλα απο πανω.. μην τον μαζεψουν οι αγαπουληδες την φυλης![]()
σας την εχω στημενηπολλα λες κοτοπουλο
θα σε λιανισουμε
εχουμε μαθει για σενασας την εχω στημενη
σε ποιον καδο?σας την εχω στημενη
σε εναν που κατουρουσε ενα μελος εδω μια μερα ενα πρωι οταν πηγα για την ελενη.. την εβγαλε και κατουρουσε...σε ποιον καδο?![]()
μπορει να νομιζε οτι ησουν μεσα στον καδο εσυσε εναν που κατουρουσε ενα μελος εδω μια μερα ενα πρωι οταν πηγα για την ελενη.. την εβγαλε και κατουρουσε...![]()
αν νομιζετε οτι ετσι συμπεριφερονται οι νωντοτυποι ειστε γελασμενοι![]()
εχεις κανει πολλα λαθησε εναν που κατουρουσε ενα μελος εδω μια μερα ενα πρωι οταν πηγα για την ελενη.. την εβγαλε και κατουρουσε...![]()
αν νομιζετε οτι ετσι συμπεριφερονται οι νωντοτυποι ειστε γελασμενοι![]()
ου ρε μπιχλες... ετσι προστατευουν οι νωντοτυποι το περιβαλλον ρε?μπορει να νομιζε οτι ησουν μεσα στον καδο εσυ![]()
δεν ειναι συριζαιοι οι νωντοτυποιου ρε μπιχλες... ετσι προστατευουν οι νωντοτυποι το περιβαλλον ρε?![]()
κοφτοου ρε μπιχλες... ετσι προστατευουν οι νωντοτυποι το περιβαλλον ρε?![]()