lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κολοτεροριτα

κολοτεροριτα
που να χεζεις ζουμι σε μεγεθος κουκιςφακές και μπισκότα κούκις![]()
![]()
ρε μαλακα σας εχω ολους σε δυναμη εδω μεσα, μην σε πιασω και σε σφιξω θα φτυσεις ολα τα μιλκο που επινες παλιακοτοπουλακι την ειδες βεντετα?
θα σε λιωσω βρε μικρουλη![]()
![]()
![]()
![]()
για χαλαρωσε ποντικομικρουληρε μαλακα σας εχω ολους σε δυναμη εδω μεσα, μην σε πιασω και σε σφιξω θα φτυσεις ολα τα μιλκο που επινες παλια![]()
ρερε μαλακα σας εχω ολους σε δυναμη εδω μεσα, μην σε πιασω και σε σφιξω θα φτυσεις ολα τα μιλκο που επινες παλια![]()
που να χεζεις ζουμι σε μεγεθος κουκις![]()
ρε μαλακα σας εχω ολους σε δυναμη εδω μεσα, μην σε πιασω και σε σφιξω θα φτυσεις ολα τα μιλκο που επινες παλια![]()
σιγα ρε τυπε ο σαμψων εισαι?ρε μαλακα σας εχω ολους σε δυναμη εδω μεσα, μην σε πιασω και σε σφιξω θα φτυσεις ολα τα μιλκο που επινες παλια![]()
πολλες επαναληψεις κανω, ΠΟΛΛΕΣ οι αντοχες μου ειναι στο μαξιμουμ.. τον νωντα τον εχω για πλακα σε αντοχηΠόσα κάνεις στις βασικές ασκήσεις στο τζιμ;
σαμψων κολοτεροριτασιγα ρε τυπε ο σαμψων εισαι?![]()
ετοιμαζετε η εκρηξη μεσα σουπρν κανά 2ωρο έφαγα 2 πιάτα φακές με ψωμί και στο καπάκι κατέβασα ένα πακέτο κούκις ακόμα με πονάει η κοιλιά μαν *P
this is blasphemy!this is madness!πολλες επαναληψεις κανω, ΠΟΛΛΕΣ οι αντοχες μου ειναι στο μαξιμουμ.. τον νωντα τον εχω για πλακα σε αντοχη![]()
σημερα μερα που ειναι τυπε η φακη τραβιεταιπρν κανά 2ωρο έφαγα 2 πιάτα φακές με ψωμί και στο καπάκι κατέβασα ένα πακέτο κούκις ακόμα με πονάει η κοιλιά μαν *P
τι λες να τον ριξουμε στον κεαδαthis is blasphemy!this is madness!![]()
ετοιμαζετε η εκρηξη μεσα σου![]()
και τα κούκις πινελιά εκσυγχρονισμού της παράδοσηςσημερα μερα που ειναι τυπε η φακη τραβιεται![]()
ελα να σε τεσταρω με ξηρα τροφηδε νομίζω μαν έχω δυνατό πεπτικό εγώμπορεί να είμαι μλκς αλλά έχω δυνατό πεπτικό
και τα κούκις πινελιά εκσυγχρονισμού της παράδοσης![]()