axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πφφφφφφφφφφ θα μου περάσει η κάβλα θα την ξεχάσω και θα την δω σε κάνα χρόνο που θα έχει βγάλει το πουτανάκι τριλογία.
Αν έχει ανέβει μέχρι τότε! :-

πφφφφφφφφφφ θα μου περάσει η κάβλα θα την ξεχάσω και θα την δω σε κάνα χρόνο που θα έχει βγάλει το πουτανάκι τριλογία.
Αν έχει ανέβει μέχρι τότε! :-
Καλυτερα μην το ρισκαρουμε..... να εχουμε και το κεφαλακι μας ησυχο ;)σιγα μην πας και φυλακη
τυπε εγω ειπα να βαλεις φωτο της κυριας οχι απο την ταινια!!!Καλυτερα μην το ρισκαρουμε.....
Αφου δεν ξερω καν πως την λενε.... που να την βρω μαν ?τυπε εγω ειπα να βαλεις φωτο της κυριας οχι απο την ταινια!!!
πηρα μπαανανες απο το μαρινοπουλο,ειναι καλες μλκα για 1.09 το κιλο
πηρα μπαανανες απο το μαρινοπουλο,ειναι καλες μλκα για 1.09 το κιλο![]()
όταν πας αμέρικα θα τρως 5κιλα παγωτά με m&m's και θα καταντήσεις σύντομα μπουχέσας ;) αυτό θα είναι το τίμημα ;)
:S :S :S :S :S :S :S
σκέφτηκα ίσως επειδή έχει νοτιάείδες όμως έγινε μια αποκάλυψη ξεβρακώθηκε μόνος του ο σιχαμένος
![]()
δεν ξερω πως να βγαλω φωτο απο το βιντεο τυπε και αν το ποσταρω εδω τραβωντας φωτο με το κινητο μπορει να βρω κανεναν μπελα με τα προσωπικα δεδομενα και τα δικαιωματα παραγωγης.... και δεν γουσταρω μπελαδες
Ειναι μια μελαχρινη με γαλαζια ματια και απιστευτο προσωπο και σωμα και εχει μια γλυκα οταν μιλαει αλλο πραγμα !!!!!!!
Μου θυμιζει πολυ εντονα εναν παιδικο μου ερωτα !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o axaxouxas στελνει πμ στον γουλφακη........πριν τα πλακομουνια εννοειται![]()
![]()
![]()
σε ρεσταραν θα παω ;) εχω οργκανικ φαιόταν πας αμέρικα θα τρως 5κιλα παγωτά με m&m's και θα καταντήσεις σύντομα μπουχέσας ;) αυτό θα είναι το τίμημα ;)
ε ναι ρε φιλε οταν βλεπω τις χοντρες τις ελληνιδες στην εστια να τρωνε τα σαπια μακαρονια με 5 κιλα μπαγιατικο τυρι και μετα βγαζουν και την πιτσα που πηραν απο τον φουρνο διπλα πως να μην ειμαστε πρωτοιΗ Ελλάδα πρώτη σε παχυσαρκία στην Ευρώπη! Ενώ παγκόσμια είναι μέσα στην πεντάδα!![]()
ε ναι ρε φιλε οταν βλεπω τις χοντρες τις ελληνιδες στην εστια να τρωνε τα σαπια μακαρονια με 5 κιλα μπαγιατικο τυρι και μετα βγαζουν και την πιτσα που πηραν απο τον φουρνο διπλα πως να μην ειμαστε πρωτοι![]()
πρεπει να τραβας πολλα ζόρια εσύ μανμετά έγινε πιο πρόστυχος![]()
πρεπει να τραβας πολλα ζόρια εσύ μαν