duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
καλησπερα στην ομορφη παρεα....
το ομορφη και το παρεα σε αυτακια![]()
Και το καλησπερα βαλτο σε αυτακια, ειναι πλεον πρωι...
καλησπερα στην ομορφη παρεα....
Αλλος μου το ειπε....εγω δεν βλεπω ουτε να διαβασω πια![]()
Καλημερα λεει ο κοσμοs τωρα πια...Και το καλημερα σε αυτακιακαλησπερα στην ομορφη παρεα....
ου ειναι ρε ο πιεξ να σε παει μια γαμιοντας γιατι πολυ αερα εχεις παρεικαλησπερα στην ομορφη παρεα....
η πιεξουλα εφαγε τις μαπες τις το προηγουμενο σαββατο που ειχε την ατυχια να βρεθει στο δρομο μου και του ΝΩΝΤΑου ειναι ρε ο πιεξ να σε παει μια γαμιοντας γιατι πολυ αερα εχεις παρει![]()
που ποτε, τι ωρα και διευθηνση.. θα ρθω να σπασω τα πιατα με τα φαλαφελη πιεξουλα εφαγε τις μαπες τις το προηγουμενο σαββατο που ειχε την ατυχια να βρεθει στο δρομο μου και του ΝΩΝΤΑ
αυτο το ΣΚ ειναι η δικη σου σειρα κοτοσταμουληθα φας πολλες μαπες λεμε
![]()
Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως δειρατε εσεις τον PX75 ....η πιεξουλα εφαγε τις μαπες τις το προηγουμενο σαββατο που ειχε την ατυχια να βρεθει στο δρομο μου και του ΝΩΝΤΑ
αυτο το ΣΚ ειναι η δικη σου σειρα κοτοσταμουληθα φας πολλες μαπες λεμε
![]()
θα σου στειλω νωντοSMS, κανονισε να κρυφτεις παλι σε κανενα καδοπου ποτε, τι ωρα και διευθηνση.. θα ρθω να σπασω τα πιατα με τα φαλαφελ![]()
Μονο με συκωτακια τυπε .... εγγυημενα αποτελεσματα !!!!!!!που ποτε, τι ωρα και διευθηνση.. θα ρθω να σπασω τα πιατα με τα φαλαφελ![]()
εγω δεν θα ερθω για ανακοχη, εγω θα ερθω να σας στησω ενεδρα..θα σου στειλω νωντοSMS, κανονισε να κρυφτεις παλι σε κανενα καδο![]()
αχαχουχα κανε μου τη χαρηΕιμαι πολυ περιεργος να μαθω πως δειρατε εσεις τον PX75 ....
Θα εχει πολυ ενδιαφερον η περιγραφη ....
Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως δειρατε εσεις τον PX75 ....
ρεεγω δεν θα ερθω για ανακοχη, εγω θα ερθω να σας στησω ενεδρα..σας εχω πολλα μαζεμενα
![]()
Ποτε δεν πηρα συσκευασματα τυπε...... Αυτα ειναι για τερμα καμμενουςμήτσο όταν πήγαινες τζυμ έπαιρνες κρεατίνες και τέτοια? ;)
memos@n κανε μου την χαρη και κανε περιγραφη του σκηνικου ....αχαχουχα κανε μου τη χαρη
τιποτα δεν του κανανε.. ο πιεξ75 εχει της ακρες του στο 104Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως δειρατε εσεις τον PX75 ....
σορρυ μαν, οι νωντοτυποι δεν κανουν ποτε χαρες ;)memos@n κανε μου την χαρη και κανε περιγραφη του σκηνικου ....
Ο λαος σου θελει να μαθει απο πρωτο χερι τα καθεκαστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eγω θα ερθω να σας στησω ενεδρα..
το 104 ποτε νομιζεις ενοιωσε την αναγκη κι εβαλε σεκιουριτυ? ;)τιποτα δεν του κανανε.. ο πιεξ75 εχει της ακρες του στο 104![]()