baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.962
- Πόντοι
- 6.035
ρε μουνι μου χαλας το προφιλ που εφτιαχνα με κοποέτσι ;) αλλά όταν ανοίξει το στόμα του καταλαβαίνεις ότι είναι καλό παιδί ούτε μύγα δεν θα πείραζε ;)
ρε μουνι μου χαλας το προφιλ που εφτιαχνα με κοποέτσι ;) αλλά όταν ανοίξει το στόμα του καταλαβαίνεις ότι είναι καλό παιδί ούτε μύγα δεν θα πείραζε ;)
του χομο σαπιενς ?ρε μουνι μου χαλας το προφιλ που εφτιαχνα με κοπο![]()
σταματακητου χομο σαπιενς ?![]()
ρε μουνι μου χαλας το προφιλ που εφτιαχνα με κοπο![]()
του χομο σαπιενς ?![]()
του χόμο σέξουαλ;![]()
λεω να παω παλι στην ιωαννα να βγαλω το αχτι μου παλι για τα γυναικεια ποδια.. αλλα εχω χαλασει αρκετα λεφτασταματακη![]()
την ξερω την ιωαννα βρε μλκλεω να παω παλι στην ιωαννα να βγαλω το αχτι μου παλι για τα γυναικεια ποδια.. αλλα εχω χαλασει αρκετα λεφταολο πουτανες τελος λεω και παω περισσοτερο
![]()
απλα θελω να την χαρω μεχρι να φυγει αρχες μαιουδεν υπαρχουν τετοια ποδια λαστ, δεν υπαρχουν
![]()
![]()
![]()
κατι ξερει και δεν με αφηνει να της αγγιξω το μουνι, αφου την γαμησε ο βρωμοπουτσος ο λασττην ξερω την ιωαννα βρε μλκ
18 φορες της εχω γαμησει το μουνι
κατι ξερει και δεν με αφηνει να της αγγιξω το μουνι, αφου την γαμησε ο βρωμοπουτσος ο λαστ![]()
steile pm stin iliana manνα 'χαμε και λίγο αχαχούχα να λέγαμε καμμιά κουβέντα![]()
ρε μουνι την παραγγελια μου την αγνοειςsteile pm stin iliana man![]()
steile pm stin iliana man![]()
κροσεδακια ;)τα καλύτερα κροσάκια χτυπάει ο πούστης![]()
κοιτα καμάρι ο δικός σου .....την ξερω την ιωαννα βρε μλκ
18 φορες της εχω γαμησει το μουνι
Μητσο γιατι την λες στον Νωντα;κοιτα καμάρι ο δικός σου .....![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
κατι ξερει και δεν με αφηνει να της αγγιξω το μουνι, αφου την γαμησε ο βρωμοπουτσος ο λαστ![]()
oποια γαμαει ο νωντας κλεινει σαν πουτανα ;)κατι ξερει και δεν με αφηνει να της αγγιξω το μουνι, αφου την γαμησε ο βρωμοπουτσος ο λαστ![]()
της πεταξα σποντα..Ρε μαλάκα σταμ, μας δουλεύεις; Πώς κατάλαβε από μόνη της ότι είσαι ο stam90; Της ζωγράφισες προβατάκια;
Πηγαινεις και εσυ σαν τον παιχτουρα και λες "ηρθε το κοτοπουλακι-σταμ";της πεταξα σποντα..