kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
κ με τον τρανσ Σοφια τι εκανες?![]()
![]()
ο σφε νομίζω είχε αναφέρει πέσιμο του κροσντρέσερ Ξένια στον αχαχούχα
κ με τον τρανσ Σοφια τι εκανες?![]()
![]()
ο σφε νομίζω είχε αναφέρει πέσιμο του κροσντρέσερ Ξένια στον αχαχούχα![]()
Εγω να δεις τι εμαθα αλλα εισαι φιλος και δεν θελω να σε πληγωσω δημοσιαδεν νομιζω μαν...εγω αλλα εμαθα...τεσπα...ασε να μη σε πληγωνω αλλο...![]()
![]()
καλα...καλα...Ξεχνας τα παρακαλια στους διπλα να σβησουν το θρεντ που ηταν αφιερωμενο σε σενα...Εγω να δεις τι εμαθα αλλα εισαι φιλος και δεν θελω να σε πληγωσω δημοσια![]()
![]()
![]()
τυπε μου τι Σοφιας τι Ξενιας ?ο σφε νομίζω είχε αναφέρει πέσιμο του κροσντρέσερ Ξένια στον αχαχούχα![]()
αμα ηταν θα χα γραψει κριτικες μαν...αλλα αφου δεν εχω γραψει κριτικες,νο κονεξιον...σορυ αν σε απογοητευω...τυπε μου τι Σοφιας τι Ξενιας ?
ενα και το αυτο ειναι και το εκανα πασα στον dimmits που ξερει να εκτιμα καλυτερα τετοιες πληθωρικες παρουσιες
Εγω δεν τα εκτιμησα και τις αφησα να εκτιμηθουν οσο τους αξιζει απο τον dimmits
Τωρα τι κανουν ειναι κατι που δεν μας αφορα καθως ειναι θεμα του ζευγαριου πλεον![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ασε τυπε .... σκετη αποτυχια ηταν ...θα μας πεις τωρα για την κοπελιτσα που πηγες να της φας το σπιτι πουλωντας ερωτα κ τετοια?κατι τετοιο εμαθα...αληθευει?
Ασε τυπε .... σκετη αποτυχια ηταν ...
Ειχε μια παραγκα χειροτερη απο του καραγκιοζη και την παρουσιαζε για το ανακτορο του μπακινγκχαμ
Ασε και επαθα ψυχολογικο με ολο αυτο το στραπατσο.... :S
με τι κουτελο θα βγω στον κοσμο των ζιγκολο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για σενα το ειχε γραψει το τραγουδι ζιγκολο η ελενιτσα τυπε;;;Ασε τυπε .... σκετη αποτυχια ηταν ...
Ειχε μια παραγκα χειροτερη απο του καραγκιοζη και την παρουσιαζε για το ανακτορο του μπακινγκχαμ
Ασε και επαθα ψυχολογικο με ολο αυτο το στραπατσο.... :S
με τι κουτελο θα βγω στον κοσμο των ζιγκολο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να σου πω τυπε ?Κανα μετρητο προλαβεs ν αρπαξειs???Tιποτα δαχτυλιδια???
πως τυπε σπιτι μπουκαραν;;;Τι να σου πω τυπε ?
Εμενα παντως μου τα αρπαξαν κατι βασιβουζουκοι![]()
Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη....ΤελοsΤι να σου πω τυπε ?
Εμενα παντως μου τα αρπαξαν κατι βασιβουζουκοι![]()
Ε δεν φαινεται ρε τυπε ?για σενα το ειχε γραψει το τραγουδι ζιγκολο η ελενιτσα τυπε;;;
Ε δεν φαινεται ρε τυπε ?
[size=1pt]Τωρα ερχεται η μουτζα[/size]![]()
Ασε τυπε μην μου το θυμιζεις μπας και κοιμηθω διαφορετικα θα με εχετε ολη νυχτα εδωπως τυπε σπιτι μπουκαραν;;;
Ασε τυπε μην μου το θυμιζεις μπας και κοιμηθω διαφορετικα θα με εχετε ολη νυχτα εδω
Παω για υπνο .... το πολυ πολυ να μου κλεψουν τα συλλεκτικα βρακια με το κοκκινο φερμουαρΩραια.....Αν ειναι ετσι κατσε σκοποs 23.00--07.00
Μετα, ενταξει ξημερωνει