treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχεις κανεναν καλο μουνι στο γραφειο?εχεις δει κανα απσκερτ κλπ?
την ξερω εγω μαν τι δινεις να στην δωσω στεγνα;Ρε παιδια μια ρουφοκαυλετα ονοματι Πορδος την ξερει κανεις ?
Μιλαμε τα μυνηματα αιωνιας αγαπης και αφοσιωσης δεν εχουν σταματημο !!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε για τρελο ανομολογητο ερωτα :S
Φοβαμαι μην με τυλιξει τυποι και χασω την ελευθερια μου :S
Ρε παιδια μια ρουφοκαυλετα ονοματι Πορδος την ξερει κανεις ?
Μιλαμε τα μυνηματα αιωνιας αγαπης και αφοσιωσης δεν εχουν σταματημο !!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε για τρελο ανομολογητο ερωτα :S
Φοβαμαι μην με τυλιξει τυποι και χασω την ελευθερια μου :S
Θα σου ελεγα τους ορχεις μου αλλα μαλλον εχεις ηδη .......την ξερω εγω μαν τι δινεις να στην δωσω στεγνα;
εχεις κανεναν καλο μουνι στο γραφειο?εχεις δει κανα απσκερτ κλπ?
(αν εισαι γυναικα φυσικα....)![]()
Εδω γυρω τυπε !!!!!!!σε ποιό σάιτ κινείται μαν εδώ ή παραδίπλα?
Ρε τυποι εδω κινδυνευει η παρθενια μου και υποληψη μου και εσεις κανετε πλακα ?
Ωιμε !!!!!!!!!!!!!
Χτυπα την στα ισα.......Πεστηs οτι εισαι παν/νοsΡε τυποι εδω κινδυνευει η παρθενια μου και υποληψη μου και εσεις κανετε πλακα ?
Ωιμε !!!!!!!!!!!!!
Οχι βρε.....απειλεί ότι θα σου χώσει αντικείμενα στον κώλο?![]()
γιατι τυπε δεν αγοραζει ο κοσμος λαχεια;Θα σου ελεγα τους ορχεις μου αλλα μαλλον εχεις ηδη .......
Λεφτα δεν παιζει μια φυτοζωω ηδη !!!!!
Για πιστωση καλη τη θεληση, παλι δεν παιζει με τιποτα γιατι δεν εχει δουλεια !!!!!!!!
Καλη ιδεα μαν αλλα δεν ειμαι παν/νος :SΧτυπα την στα ισα.......Πεστηs οτι εισαι παν/νοs
Εδω δεν εχουν να φανε λαχεια θα αγορασουν ?γιατι τυπε δεν αγοραζει ο κοσμος λαχεια;
μου δωσες ιδεα να απειλησω τον ξαδερφο οτι θα του βαλω τον νωντονητη στον κωλο σαν τον minime αν συνεχισει να ποσταρει.....απειλεί ότι θα σου χώσει αντικείμενα στον κώλο?![]()
Καλη ιδεα μαν αλλα δεν ειμαι παν/νος :S
Ουτε και ψευτης :S
μου δωσες ιδεα να απειλησω τον ξαδερφο οτι θα του βαλω τον νωντονητη στον κωλο σαν τον minime αν συνεχισει να ποσταρει.....
Λες να πεταξω τον Σταυρο απο το χερι δηλαδη μαν ?Ε μα το γαμησι βασιζεται στο ψεμα μαν.....