lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εσυ ακομα το κανειςΜε πουρακια το εκανα εγω.![]()
εσυ ακομα το κανειςΜε πουρακια το εκανα εγω.![]()
ειχα παρει παστελακια πριν και ημουν καλατο πρωι που δεν ανοιγε το σαιτ ειχες πεσει κατω στο πατωμα κ ετρεμες κ κρυωνες?
εγω που δεν ειμαι ανθρωπος των λογων αλλα των εργων θα ρθω να του χεσω τον ταφο....Νωντα ειναι κλωνος σου ο τρεις λαλουν? Στην κηδεια του ασε με να πω λιγα λογια για αυτον, θα μου λειψει :'(
παρε φορα λελοειχα παρει παστελακια πριν και ημουν καλα
βλακα λουστ θα σε γαμησω ρε κοπριτη.....
δεν εχω κλωνους τυπεΝωντα ειναι κλωνος σου ο τρεις λαλουν? Στην κηδεια του ασε με να πω λιγα λογια για αυτον, θα μου λειψει :'(
τους μοιρασες και συ σαν τον αχαχουχα ή τους εβγαλες δημοπρασια στο ebay?δεν εχω κλωνους τυπε![]()
εγω που δεν ειμαι ανθρωπος των λογων αλλα των εργων θα ρθω να του χεσω τον ταφο....
Ειδικα για την περισταση θα φτιαξω μια σπεσιαλ κουραδα μιξη απο πεινιρλι σουτζουκακια καυτερα και φασολια μαυροματικα κονσερβα......
δεν εχω κλωνους τυπε![]()
στους εβαλα στον...τους μοιρασες και συ σαν τον αχαχουχα ή τους εβγαλες δημοπρασια στο ebay?
μπέσα!Προσθεσε και λιγο φαλαφελ, θα το εκτιμησει ο μακαριτης
![]()
να βαλει συκωτακια μεσα τυπεΠροσθεσε και λιγο φαλαφελ, θα το εκτιμησει ο μακαριτης
![]()
να βαλει συκωτακια μεσα τυπε
ο αχαχουχας λεει οτι θα κανει καλη δουλεια στο χεσιμο![]()
μπέσα!
να βαλει συκωτακια μεσα τυπε
σε εχουν απειλησει με ξυλο μαν απο κανενα στουντιο;λες να σε καψουν ζωντανο για οσα λες ως ψευτοπροφητης;στους εβαλα στον...![]()
ναι τυπε μου το ρουφιανεψανΤυπε οι διπλα εχουν ανοιξει ολοκληρο θεμα για τον αχαχουχα το ξερεις? Εμεις εδω ειμαστε πολυ πισω ακομη :-
τους μοιρασες και συ σαν τον αχαχουχα ή τους εβγαλες δημοπρασια στο ebay?
Εγγυηση τυπε !!!!!!!!να βαλει συκωτακια μεσα τυπε
Νωντα ειναι κλωνος σου ο τρεις λαλουν? Στην κηδεια του ασε με να πω λιγα λογια για αυτον, θα μου λειψει :'(