Κατα τα αλλα τουs πειραζει που καναμε κι ενα τσιγαρακι και δεν ξεραμε που να πεταξουμε την γοπα.....ολοι κοιταγαν
Δεν βλεπουν που ειναι ολοι οπλισμενοι
κανονικο τσιγαρο;
Κατα τα αλλα τουs πειραζει που καναμε κι ενα τσιγαρακι και δεν ξεραμε που να πεταξουμε την γοπα.....ολοι κοιταγαν
Δεν βλεπουν που ειναι ολοι οπλισμενοι
Ναι ρε.......στο τελοs το εσβησα στο χερι μου και την εβαλα στην τσεπηκανονικο τσιγαρο;
κανονικο τσιγαρο;
όχι τα τσιγάρα-τσίχλες που είχαμε μικροί![]()
οταν ησουν μικρος εκανες το μεγαλο καπνιζοντας τσιγαρα-τσιχλες? :Sόχι τα τσιγάρα-τσίχλες που είχαμε μικροί![]()
Ναι ρε.......στο τελοs το εσβησα στο χερι μου και την εβαλα στην τσεπη
Ετσι και σε δουν με τσιγαρο γινεσαι στοχοs
με μπαφο εννοει
οταν ησουν μικρος εκανες το μεγαλο καπνιζοντας τσιγαρα-τσιχλες? :S
μερα με τη μερα πεφτεις ολο και περισσοτερο στα νωντοματια μου μαν :-
το νοικι ποσο εχει?κ γτ σου φυγαν 10 χηνες
Ναι ρε.......στο τελοs το εσβησα στο χερι μου και την εβαλα στην τσεπη
Ετσι και σε δουν με τσιγαρο γινεσαι στοχοs
το ξέρω μαν
ναι το έκανα αλλά δεν κάπνισα ποτέ κανονικό τσιγάρο![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/93126_1316386920.jpg[/img[/URL]]
[/quote]επιβλητικη παρουσια σαν της κελλυς?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η φαση ητανε στο ρεστοραν που ενω ανεχτηκαν καποιο με πουρο, εμενα μου καναν παρατηρηση, μεχρι που τοσβησα....Και δεν τολμαs να το πεταξειs κατω...Τσιμπαs προστιμογελοια φαση μου φαινεται...πως γινεται οι εφευρετες να καταδικαζουν την εφευρεση;
επιβλητικη παρουσια σαν της κελλυς?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/93126_1316386920.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
το καλύτερο άβαταρ του νώντα, έπος :headbang3:
το καλύτερο άβαταρ του νώντα, έπος![]()
Η φαση ητανε στο ρεστοραν που ενω ανεχτηκαν καποιο με πουρο, εμενα μου καναν παρατηρηση, μεχρι που τοσβησα....Και δεν τολμαs να το πεταξειs κατω...Τσιμπαs προστιμο
παλια κρυβοτανε στην πιατσα, τωρα κρυβεται και εδω μεσα?κλωνος του σταματη την εγραψε την κριτικη ''ερωτας με την κελλυ''
σευχαριστω
το ζηλεύω ακόμα αυτό το άβαταρ![]()
ειπαμε σευχαριστω
με κουραζεις