axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ετσι κι αλλιως εκει εγω δεν παταω πλεοντυπε παραφυλανε παντου τα μουνια
εχουν πιασει και τα μπουρδελα και κανουν αντιαχαχουχικες επιχειρησεις :S
ετσι κι αλλιως εκει εγω δεν παταω πλεοντυπε παραφυλανε παντου τα μουνια
εχουν πιασει και τα μπουρδελα και κανουν αντιαχαχουχικες επιχειρησεις :S
Εκει με ψηφισαν ολοι ομωςαφου εμενα βγαλατε πρωτο ρε ανωμαλοι
Αντιπαθητικος τα μαλα τυπε
καθε μερα του ριχνουν λασπη,ξερουν λεει κ το σημειο που καθεται ο αχαχουχας...του την εχουν στημενη.Το στυλιαρι που εχει τα λαχεια εχει σκληθρες...τα χουν μελετησει ολα για το τελειωτικο χτυπημα fatality.
οχι μαν...για πες...Αυτα ξερεις ποιανου δουλειες ειναι ετσι?
Για αυτο λιωνει αυτον τον καιρο στο site, φοβαται να παει για δουλεια;καθε μερα του ριχνουν λασπη,ξερουν λεει κ το σημειο που καθεται ο αχαχουχας...του την εχουν στημενη.Το στυλιαρι που εχει τα λαχεια εχει σκληθρες...τα χουν μελετησει ολα για το τελειωτικο χτυπημα fatality.
+1Για αυτο λιωνει αυτον τον καιρο στο site, φοβαται να παει για δουλεια;
Αυτα δεν ειναι αστεια ρε μαλακας, χανει μεροκαματα.
τυπε το νετ δεν ειναι ωριμο ακομα για να αντεξει τις προχωρημενες αποψεις σου μαλλον :Sειμαι [size=50pt]τεραστιος[/size] γιαυτο
το γαμησανε το παιδακι τυπεΓια αυτο λιωνει αυτον τον καιρο στο site, φοβαται να παει για δουλεια;
Αυτα δεν ειναι αστεια ρε μαλακες, χανει μεροκαματα.
Δεν εχουν υπολογισει ομως το μυστικο υπεροπλο του αχαχουχα .....καθε μερα του ριχνουν λασπη,ξερουν λεει κ το σημειο που καθεται ο αχαχουχας...του την εχουν στημενη.Το στυλιαρι που εχει τα λαχεια εχει σκληθρες...τα χουν μελετησει ολα για το τελειωτικο χτυπημα fatality.
Να μου φερουν την κοπελα τους να τους γραψει κριτικηΚάποιοι σε κατηγόρησαν για παθητικό τύπε
τυπε εχουν εξελιγμενα οπλακαθε μερα του ριχνουν λασπη,ξερουν λεει κ το σημειο που καθεται ο αχαχουχας...του την εχουν στημενη.Το στυλιαρι που εχει τα λαχεια εχει σκληθρες...τα χουν μελετησει ολα για το τελειωτικο χτυπημα fatality.
τυπε εχουν εξελιγμενα οπλα
εχουν κλωνους διασπορας που τους ριχνουν για να ξετρωπωσουν τον αχαχουχα
εχουν και κλωνους με μηχανισμο αυτοκαταστροφης :S
εγω τον προειδοποιω παντως οταν μαθαινω κατι για να μην του κανουν κανα χουνερι :S
Τρεμω ολοκληρος λεμε !!!!!!!!Για αυτο λιωνει αυτον τον καιρο στο site, φοβαται να παει για δουλεια;
Αυτα δεν ειναι αστεια ρε μαλακες, χανει μεροκαματα.
δυο μελη ειναι σιγουρα που τον εχουν στο ματι...καθε μερα γραφουν ρεπορτο...εχουν ψιλοξεφυγει διπλα τυπε μου,,,τυπε εχουν εξελιγμενα οπλα
εχουν κλωνους διασπορας που τους ριχνουν για να ξετρωπωσουν τον αχαχουχα
εχουν και κλωνους με μηχανισμο αυτοκαταστροφης :S
εγω τον προειδοποιω παντως οταν μαθαινω κατι για να μην του κανουν κανα χουνερι :S
ευκαιρια να γαμησεις ψαχνεις;Να μου φερουν την κοπελα τους να τους γραψει κριτικη
τυπε η υπηρεσια για την προστασια του αχαχουχα εχει καταφερει να βαλει κλωνο/διπλο πρακτορα μεσα στο διπλανο σαιτ
Αι φτυσε τα μπουτια σου ρε που θα πεις με γαμησανετο γαμησανε το παιδακι τυπε