kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ίσως αποδείξω κάποτε ότι δεν χρειάζονται αυτάκιακαλως τον πατριωτη
σε αυτακια το πατριωτης
ίσως αποδείξω κάποτε ότι δεν χρειάζονται αυτάκιακαλως τον πατριωτη
σε αυτακια το πατριωτης
ίσως αποδείξω κάποτε ότι δεν χρειάζονται αυτάκια
γάμησες πολύ κόσμο τώραπιανω μια κυστη στην μασχαλη μου λες να ναι κανα καρκινωμα οπως αυτα που συχναζουν στο σαιτ?
Αποχωρω ακουσια απο το site.
Το θρασυδειλο κοτοπουλακι μου επαιξε μεγαλη πουστια.
Εξαιρουμενων των ρουφιανων, να ειστε καλα τυποι και ο εχει ΝΩΝΤΑΣ
Ποιός σε έδωσε πάλι;Αποχωρω ακουσια απο το site.
Το θρασυδειλο κοτοπουλακι μου επαιξε μεγαλη πουστια.
Εξαιρουμενων των ρουφιανων, να ειστε καλα τυποι και ο εχει ΝΩΝΤΑΣ
πολυ συκε γιατρε θελουμε κατι αυθορμητοΤι θα κανατε για να βοηθεισετε ενα φιλο σας που.....
Δεν εχει αλλες γνωριμιες περα απο εσας
Δεν παει σε επαγγελματιες
Ειναι δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια και πολυ μαμακιας
Δεν βγαζει αρκετα χρηματα
Η διασκεδαση του ειναι σοκολατα σινεμα ταβερνα και ετοιματζιδικα γκουντυς κτλ κτλ κτλ
Του αρεσουν οι εκδρομες αλλα δεν μπορει να παρει αυτοκινητο
Σε κλαμπ δεν πηγαινει γιατι θελει να κοιμαται μετα τις 11
Οπου τυχει να πατε αν δει ζευγαρια τον πιανει το παραπονο.... με απιστευτα ξεσπασματα
Δεν θελει να δικτυωθει εστω μεσω νετ σαν τελευταια του επιλογη
Ψαχνω τροπο να τον βοηθεισω .....
Ριχτε τα φωτα σας
Μαλακα μιλαμε εχω λαλησει μαζι του....
Κι ομως ειναι περα ως περα αληθινο :Sπολυ συκε γιατρε θελουμε κατι αυθορμητο
η ευθανασια δεν ειναι νομιμη στην ελλαδα μαν να ξερεις παντωςΤι θα κανατε για να βοηθεισετε ενα φιλο σας που.....
Η διασκεδαση του ειναι σοκολατα σινεμα ταβερνα και ετοιματζιδικα γκουντυς κτλ κτλ κτλ και δεν πινει ουτε καπνιζει....
Με το ζορι να του μαθω να πινει ενα ροζο αντικο με πορτοκαλαδα και μια σαγκρια
Εχει μανια με τον ολυμπιακο σε βαθμο αρρωστιας.... μιλαμε ακυρωνει εξοδο για να δει το ματς !!!!!
Του αρεσουν οι εκδρομες αλλα δεν μπορει να παρει αυτοκινητο λογω αφραγκιας και υποχρεωσεων
Σε κλαμπ δεν πηγαινει γιατι θελει να κοιμαται μετα τις 11 (γαμω το κερατο σου μαλακα)
Οπου τυχει να πατε αν δει ζευγαρια τον πιανει το παραπονο.... με απιστευτα ξεσπασματα (μου ηρθε μια φορα να του φερω το τραπεζι στο κεφαλι)
Ριχτε τα φωτα σας
η ευθανασια δεν ειναι νομιμη στην ελλαδα μαν να ξερεις παντως
ρε δεν μπορει με τιποτα να εισαι τοσο μαλακας, με τιποταΤι θα κανατε για να βοηθεισετε ενα φιλο σας που.....
Η διασκεδαση του ειναι σοκολατα σινεμα ταβερνα και ετοιματζιδικα γκουντυς κτλ κτλ κτλ και δεν πινει ουτε καπνιζει....
Με το ζορι να του μαθω να πινει ενα ροζο αντικο με πορτοκαλαδα και μια σαγκρια
Εχει μανια με τον ολυμπιακο σε βαθμο αρρωστιας.... μιλαμε ακυρωνει εξοδο για να δει το ματς !!!!!
Του αρεσουν οι εκδρομες αλλα δεν μπορει να παρει αυτοκινητο λογω αφραγκιας και υποχρεωσεων
Σε κλαμπ δεν πηγαινει γιατι θελει να κοιμαται μετα τις 11 (γαμω το κερατο σου μαλακα)
Οπου τυχει να πατε αν δει ζευγαρια τον πιανει το παραπονο.... με απιστευτα ξεσπασματα (μου ηρθε μια φορα να του φερω το τραπεζι στο κεφαλι)
Ριχτε τα φωτα σας
Βασικα σκυλοβαριεμαι τα μαλα .....ρε δεν μπορει με τιποτα να εισαι τοσο μαλακας, με τιποτα
τι βοηθεια θες να του προσφερεις δλδ;να γαμησει;Ρε αφηστε τις μαλακιες και πειτε καμια ιδεα .... ειναι κριμα το παλικαρι ....
Δεν πιανει με καμια Παναγια !!!!!!!!Καντου φορματ και επαναπρογραμματισε τον με win 8
δυσκολη περιπτωση ειναι θερμοκεφαλος..
γιατρε εσυ πας σε κλαμπ δικε μου?Ρε αφηστε τις μαλακιες και πειτε καμια ιδεα .... ειναι κριμα το παλικαρι ....