kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τι λέει μανkαλησπερα
τι λέει μανkαλησπερα
τι λέει μαν
βσκ δεν παιζει να ειναι κατι αλλο?state=πολιτεια province=επαρχια(περιοχη) αρα αττικη
ε ναι τι να κανουμε εδω τα μεγαλα μυαλα θελουν μεγαλες χωρες
Σιγα, σιγα φευγουν ολες οι ιδιοφυιες απο αυτην την χωρα.
που θα παςε ναι τι να κανουμε εδω τα μεγαλα μυαλα θελουν μεγαλες χωρες
που θα πας
αμερικαπου θα πας
εσυ που θα πας?olοι θα φυγουμε κ θα μιλας μονο με το 104 βλακα
θα μα στελνεις κανα δολλαριο?αμερικα
για 2.5 μηνες θα παω να δουλεψω στο θειο μου οριστικα θα παω οταν τελειωσω την σχοληθα μα στελνεις κανα δολλαριο?
όπως τότε με την άλωση που την έκανε με ελαφρά για ευρώπη όλη η ελληνική διανόηση, άφησε το γένος στα σκοτάδια και άνοιξε τα μάτια στους φράγκους, οι οποίοι μας γαμάνε τους δύο τελευταίους αιώνεςε ναι τι να κανουμε εδω τα μεγαλα μυαλα θελουν μεγαλες χωρες
αν και χανει το δολλαριο στο ευρω στην ιστοτιμια ειναι πολυ σεξυ νομισμα το δολλαριο,στελνε κανενα εδωγια 2.5 μηνες θα παω να δουλεψω στο θειο μου οριστικα θα παω οταν τελειωσω την σχολη
εσυ που εισαι διανοουμενος γτ καθεσαι? βοηθας την ελλαδα ετσι?όπως τότε με την άλωση που την έκανε με ελαφρά για ευρώπη όλη η ελληνική διανόηση, άφησε το γένος στα σκοτάδια και άνοιξε τα μάτια στους φράγκους, οι οποίοι μας γαμάνε τους δύο τελευταίους αιώνες
θα τα ξοδεψω σε αμερικανες πουτανεςαν και χανει το δολλαριο στο ευρω στην ιστοτιμια ειναι πολυ σεξυ νομισμα το δολλαριο,στελνε κανενα εδω
όπως τότε με την άλωση που την έκανε με ελαφρά για ευρώπη όλη η ελληνική διανόηση, άφησε το γένος στα σκοτάδια και άνοιξε τα μάτια στους φράγκους, οι οποίοι μας γαμάνε τους δύο τελευταίους αιώνες
θα τα ξοδεψω σε αμερικανες πουτανες
δεν είμαι διανοούμενος, ούτε υπάρχουν διανοούμενοι και προσωπικότητες σήμερα όπως τότε, καλά μυαλά και λίπασμα υπάρχουν αλλά την κοπανάνε, μια ζωή παρτάκηδες αυτός ο λαόςεσυ που εισαι διανοουμενος γτ καθεσαι? βοηθας την ελλαδα ετσι?
μαν αυτό το πιτσάδικο τηρουμένων των αναλογιών μπορεί να είναι οι θερμοπύλες της εποχής μας εγώ θα το φυλάξω ;)κατσε εσυ εδω να φυλας το πιτσαδικο στην κανιγγος
εγω στον μετερνιχ θα παω παντως ;)