TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
φοβασαι που θα πας φανταρος ? θα σου λειψει το xμποξ φλωρε?ετσι οι αμορφωτοι κολαουζοι κερκιδα στους αναπηρους
φοβασαι που θα πας φανταρος ? θα σου λειψει το xμποξ φλωρε?ετσι οι αμορφωτοι κολαουζοι κερκιδα στους αναπηρους
ποσο χρονων ειναι αυτος?φοβασαι που θα πας φανταρος ? θα σου λειψει το xμποξ φλωρε?
φοβασαι που θα πας φανταρος ? θα σου λειψει το xμποξ φλωρε?
ποσο χρονων ειναι αυτος?
ενας ανιδρωτος μπουχεσαςποσο χρονων ειναι αυτος?
βγαλε κανενα φραγκο και τα ξαναλεμε μπουλουκο να δεις πως ειναι η ζωη .στα αρχιδια μου οι πανελληνιεςγραψε πρωτα πανελληνιες κ μετα μιλα μας
έχεις τακτ βλέπω ;)ειδα τον πιστολερο στο κεντρο.Ηταν με ενα φιλο του .Δεν του μιλησα αν και περασα απο διπλα.
αρχίδια τακτ βλέπω ;)βγαλε κανενα φραγκο και τα ξαναλεμε μπουλουκο να δεις πως ειναι η ζωη .στα αρχιδια μου οι πανελληνιες
ενας αμορφωτος ειμαι :-αρχίδια τακτ βλέπω ;)
αυτοσαρκασμός υπάρχει βλέπω ;)ενας αμορφωτος ειμαι :-
ε ναι ρε μαλακα στα αρχιδια μου σιγα.αυτοσαρκασμός υπάρχει βλέπω ;)
εγω ειμαι και στο πανεπιστημιο και εχω παει στρατο σας πηδαωε ναι ρε μαλακα στα αρχιδια μου σιγα.
αμα ηθελε να ξεκοψει τυπε απο το σαιτ και τα μπου δεν υπαρχει λογος να του το θυμισω.έχεις τακτ βλέπω ;)
Γιαυτο μπαίνει στους παραδίπλα ε?αμα ηθελε να ξεκοψει τυπε απο το σαιτ και τα μπου δεν υπαρχει λογος να του το θυμισω.
ιεροδουλες κλπ ε ενταξει μπορει να μην μας πηγαινε το ιδιο ειναιΓιαυτο μπαίνει στους παραδίπλα ε?
εννοούσα καλώς δεν του μίλησες γιατί δεν ήταν μόνος του μπορεί να τον έφερνες σε δύσκολη θέση ;)αμα ηθελε να ξεκοψει τυπε απο το σαιτ και τα μπου δεν υπαρχει λογος να του το θυμισω.
ε ναι ρε τυπε αυτο ειναι το θεμα.Αμα ο αλλος δεν ειναι μπουρδελιαρης ας πουμε...εννοούσα καλώς δεν του μίλησες γιατί δεν ήταν μόνος του μπορεί να τον έφερνες σε δύσκολη θέση ;)
οπως εσυ πουτσαρα μου?ε ναι ρε τυπε αυτο ειναι το θεμα.Αμα ο αλλος δεν ειναι μπουρδελιαρης ας πουμε...
ε ναι ρε τυπε αυτο ειναι το θεμα.Αμα ο αλλος δεν ειναι μπουρδελιαρης ας πουμε...
με ξερεις βλεπωοπως εσυ πουτσαρα μου?