kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όχι τα φορητά μαν τις κονσόλες που συνδέονταν με την τηλεόρασηΑπό τα πανηγύρια![]()
![]()
όχι τα φορητά μαν τις κονσόλες που συνδέονταν με την τηλεόρασηΑπό τα πανηγύρια![]()
![]()
όχι τα φορητά μαν τις κονσόλες που συνδέονταν με την τηλεόραση![]()
και σιντι της εφης θωδη δωροΑπό τα πανηγύρια![]()
![]()
τι ωραίοι ήχοι, μελωδίεςγια τον φιλο μου Κοσμα![]()
![]()
τι ωραίοι ήχοι, μελωδίες![]()
αυτός που αγαπήσαμε θα έβαζε νίκο γκάνο μαν ;)ο gl που αγαπησαμε![]()
![]()
![]()
![]()
αν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?τα λετε βλεπω
αυτός που αγαπήσαμε θα έβαζε νίκο γκάνο μαν ;)
τώρα ποστάρει ο μάβερικ![]()
εγω θα ετρωγα μια κρεπα νουτελα μπισκοτο φουντουκιαν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?![]()
θα γίνεις μπουχέσας μαν πρόσεχεεγω θα ετρωγα μια κρεπα νουτελα μπισκοτο φουντουκι
Θα χτυπουσα και μια παστα μπλακ φορρεστ η μια σοκολατα απο το περιπτερο με τσερρυαν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?![]()
το δουλεύεις πολύ το εγγλέζικοΘα χτυπουσα και μια παστα μπλακ φορρεστ η μια σοκολατα απο το περιπτερο με τσερρυ
μια Σοκολατένια γιαουρτλούαν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?![]()
ο μαβερικ λεει να πας να πηδηχτεις μαν.....δεν τρωει τετοιες μαλακιες γενικωςθα γίνεις μπουχέσας μαν πρόσεχε![]()
το δίλημμα δεν ήταν τυχαίο, αυτά έχω αυτή τη στιγμή από γλυκόμια Σοκολατένια γιαουρτλού
το 2009 ησουν 135 κιλα μαν.....τωρα ποσα εφτασες;Θα χτυπουσα και μια παστα μπλακ φορρεστ η μια σοκολατα απο το περιπτερο με τσερρυ
στο μσν μιλάτε και εσείς?ο μαβερικ λεει να πας να πηδηχτεις μαν.....δεν τρωει τετοιες μαλακιες γενικως![]()