kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όχι τα φορητά μαν τις κονσόλες που συνδέονταν με την τηλεόρασηΑπό τα πανηγύρια
όχι τα φορητά μαν τις κονσόλες που συνδέονταν με την τηλεόρασηΑπό τα πανηγύρια
όχι τα φορητά μαν τις κονσόλες που συνδέονταν με την τηλεόραση
και σιντι της εφης θωδη δωροΑπό τα πανηγύρια
τι ωραίοι ήχοι, μελωδίεςγια τον φιλο μου Κοσμα
τι ωραίοι ήχοι, μελωδίες
ο gl που αγαπησαμε
αυτός που αγαπήσαμε θα έβαζε νίκο γκάνο μαν ;)ο gl που αγαπησαμε
αν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?τα λετε βλεπω
αυτός που αγαπήσαμε θα έβαζε νίκο γκάνο μαν ;)
τώρα ποστάρει ο μάβερικ
εγω θα ετρωγα μια κρεπα νουτελα μπισκοτο φουντουκιαν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?
θα γίνεις μπουχέσας μαν πρόσεχεεγω θα ετρωγα μια κρεπα νουτελα μπισκοτο φουντουκι
Θα χτυπουσα και μια παστα μπλακ φορρεστ η μια σοκολατα απο το περιπτερο με τσερρυαν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?
το δουλεύεις πολύ το εγγλέζικοΘα χτυπουσα και μια παστα μπλακ φορρεστ η μια σοκολατα απο το περιπτερο με τσερρυ
μια Σοκολατένια γιαουρτλούαν είχες φάει πριν από 1 ώρα χωριάτικο λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές και οριακά χαλασμένη μαγιονέζα τι θα έτρωγες τώρα για γλυκό, κόκο ποπς με γάλα ή γεμιστά παπαδοπούλου?
ο μαβερικ λεει να πας να πηδηχτεις μαν.....δεν τρωει τετοιες μαλακιες γενικωςθα γίνεις μπουχέσας μαν πρόσεχε
το δίλημμα δεν ήταν τυχαίο, αυτά έχω αυτή τη στιγμή από γλυκόμια Σοκολατένια γιαουρτλού
το 2009 ησουν 135 κιλα μαν.....τωρα ποσα εφτασες;Θα χτυπουσα και μια παστα μπλακ φορρεστ η μια σοκολατα απο το περιπτερο με τσερρυ
στο μσν μιλάτε και εσείς?ο μαβερικ λεει να πας να πηδηχτεις μαν.....δεν τρωει τετοιες μαλακιες γενικως