life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα
Ειπεs......"δεν μπορω να ζησω ΜΕ ντροπη"
Και σε ρωτησα αν μπορειs ....χωρια
Back to school
δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα
εγω οταν ημουν 4,ειχα μια νταντα 45-50αρα και οταν τρωγαμε το μεσημερι εμπαινα κατω απ το τραπεζι και κοιταζα το μουνι της
φοραγε φουστα,καλσον ή καλτσες(δε θυμαμαι) και δε φοραγε κιλωτα και ειχε ανοιχτα τα ποδια
και μια μερα μου λεει "ξερω γιατι κατεβαινεις κατω απ το τραπεζι και τι κανεις" και ντραπηκα παρα πολυ
μονο απ αυτη τη φορα το θυμαμαι βασικα το σκηνικο
καλη γυναικα ε?
κερνας?κύκνειο άσμα
Για εμαs??? Να παρουμε??γι αυτο να μην παρετε ποτε ντανταδες για τα παιδια σας
και το άζαξ?Ειπεs......"δεν μπορω να ζησω ΜΕ ντροπη"
Και σε ρωτησα αν μπορειs ....χωρια
Back to school
μία στο χέρικερνας?
εγω οταν ημουν 4,ειχα μια νταντα 45-50αρα και οταν τρωγαμε το μεσημερι εμπαινα κατω απ το τραπεζι και κοιταζα το μουνι της
φοραγε φουστα,καλσον ή καλτσες(δε θυμαμαι) και δε φοραγε κιλωτα και ειχε ανοιχτα τα ποδια
και μια μερα μου λεει "ξερω γιατι κατεβαινεις κατω απ το τραπεζι και τι κανεις" και ντραπηκα παρα πολυ
μονο απ αυτη τη φορα το θυμαμαι βασικα το σκηνικο
καλη γυναικα ε?
ναι...Για εμαs??? Να παρουμε??
γιατι ηταν ενα ελεεινο σιχαμενο βρωμομουνο(το θέμα είναι γιατί αφού το ήξερε άφηνε τα πόδια της ανοιχτά)
και οι τελευταίοι έσονται πρώτοιΑπό ατάκες Πρώτοι είστε εδώ μέσα βλέπω ....
γιατι ηταν ενα ελεεινο σιχαμενο βρωμομουνο
τι γιατι
όταν είχα βγει να προβλέψω τον νικητή κάποιο μέλος με είχε χαρακτηρίσει δάφνη μπόκοτα
δεν αποκλειεται...
Απο εκει αρχισε ο μισογυνισμος σου?
Απο εκει αρχισε ο μισογυνισμος σου?
Ετσικαι οι τελευταίοι έσονται πρώτοι
δεν είναι ντροπή ντροπή είναι να φας ξύλο και να μην την στήσεις μετά στον τύπο με ένα ρόπαλο ;)Μπραβο βατραχε. Μονο για αυτα εισαι.
Εσυ νομιζεις οτι αυτα λεει;o αθανασσοπουλος σας λεει οτι ειστε γαμιαδες κ να δερνετε τον κοσμο?
οπως ο αλλος που χτυπησε τον μαυρο του μαλλιου οταν ηταν πεσμενος στο εδαφος
και το άζαξ?
μία στο χέρι