διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Οχι.to'da..diko sou???
έβαλε τη ρένια να με κάνει ντα
Δεν σε είχα για τέτοια κόλπα :S
Οχι.to'da..diko sou???
έβαλε τη ρένια να με κάνει ντα
Οχι.
Δεν σε είχα για τέτοια κόλπα :S
Οι απόψεις διίστανται.δεν έχει ένα κώλο λουκούμι ρε Διο;
Οι απόψεις διίστανται.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.φίλε, η κυτταρίτιδα είναι σα την ζάχαρη πάνω από το λουκουμά...
εμένα πάντως μ'αρέσει
Στον λοπεζ δεν θα πεις ευχαριστω;Εβαλε λυτους και δεμενους να μην παρει κανεις το νικ σου μεχρι να επιστρεψεις για 1000στη φορα.Θελω να πω ενα ευχαριστω στον Ζερο Τολερανς για την σταση του ...
Να σαι καλα αγνωστε φιλε .......
αντιο φιλε θα μας λειψεις......Username = axaxouxas
Pass= koukouroukou
2,500 ληφθεντα πμ και αλλα τοσα σταλμενα σβηστηκαν
Το νικ πλεον ειναι στην στην διαθεση οποιου το θελει ........
η μπορει να διαγραφτει αμεσα απο καποιον μοντ
Σε μια ωρα θα αποσυνδεθω και θα ειναι στην διαθεση οποιου θελει το νικ ....
Αντιο σε ολους ....
Δεν θα φτιαξω αλλους κλωνους ... μην βριζετε αδικα οσους μπαινουν πλεον
Απλα τελειωσα πλεον με τους ιστοτοπους σε μια γενικη εννοια
Να εισαστε ολοι καλα και να περνατε οσο καλυτερα γινεται....
Αυτα και αντιο !!!!!!!!
φιλε μεινε λιγο μην φευγεις ακομα.....κατσε να παει σαββατο εστω[move][size=50pt]ΡΕ ΤΥΠΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!!!!![/size][/move]
Ξεκολλατε πια απο μενα αναθεμα την ωρα που μπηκα και εγραψα !!!!!
Δεν γουσταρω να πηδηξω καμια, ουτε θελω καμια επαφη με κανεναν, ουτε εχω αναγκη τιποτα, ουτε πηγα να φαω τιποτα ποτε απο κανεναν......
Το οτι εισαι μεγας κωλοτουμπας το διαπιστωσαμε ....... Τωρα επιβεβαιωνεται και η ΒΛΑΚΕΙΑ βλεπω.....
Το σχολιο "φιλοι" δεν ηταν αποκλειστικα για σενα μονο
Αλλα ο "εμπεδοκλης" (τρομαρα σου) ειναι καργα μπερδεμενος και δεν ξερει τι του γινεται.....
[move][size=30pt]ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ !!!!!!![/size][/move]
ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!! :S
Την παρασκευη θα παω να κανω οριστικη διακοπη του νετ, γιατι προβλεπω πολυ ασχημα ξεμπερδεματα, με ολη αυτη την μαλακια......
EDIT
[move]
[size=50pt]EΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ [/size][/move]
φιλε μεινε λιγο μην φευγεις ακομα.....κατσε να παει σαββατο εστω
Kαιρός να αρχίσεις......
Κρατάω ομπρέλα ;)
θες και συ να ευχαριστησεις καναν μοντ μηπως φιλε;πηζουν τα τυρια η πρεπει να αλλαξεις μαγια φιλε?
το φιλε σε αυτακια '' ''
θες και συ να ευχαριστησεις καναν μοντ μηπως φιλε;
το φιλε σε αυτακια
σε εκνευριζει και σενα η παρουσια των νωντιστων τελευταια;Αυτό το θρεντ θα το γαμήσω
να ναι καλα οι ανθρωποι παντα μας σωζουν......150 χρονια τωραευχαριστω τους αμερικανους σαν τον σημιτη