baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.917
- Πόντοι
- 6.035
ε σε λιγο θα τον δαγκωνουν και αυτοιΜα....τα παει κι σ αυτουs που δεν εχουνε σκυλο
ε σε λιγο θα τον δαγκωνουν και αυτοιΜα....τα παει κι σ αυτουs που δεν εχουνε σκυλο
Ηθελε την σύνταξη του μια ώρα αρχύτερα.Ακομα και τα σκυλια αλαλαζουν στα θηλυκα....τι σου ειναι η φυση!!!
Ναι αλλα αμα δαγκωσει κανεναν τι γινεται???Στην αλλη μου γειτονια φερανε το 100 γιατι δαγκωσε τον ανυποψιαστο ταχ/μο
Εγω δεν τον προλαβαινω........Φευγω απ τιs 6 το πρωι...Ολο μου γλυτωνειε σε λιγο θα τον δαγκωνουν και αυτοι![]()
βαρουλη πως παει το στοιχημαποιος του ειπε να μεταφερει τα χαρατσια της δεη![]()
γαμιωντας αλλα δε βαριεσε λεφτα υπαρχουνβαρουλη πως παει το στοιχημα![]()
γαμιωντας αλλα δε βαριεσε λεφτα υπαρχουν
ρε μλκ διπλα με θαβουν με λενε δημοσιο![]()
και συνηθως αργω και κανα 20λεπτοΕ μα αφου εισαι!!!!!!!!!!!!
Παs στιs [size=30pt]10.00[/size]
και συνηθως αργω και κανα 20λεπτο![]()
Δεν σε ξυπνάει πια ο μικρός;και συνηθως αργω και κανα 20λεπτο![]()
φασκεις και αντιφασκεις..γαμιωντας αλλα δε βαριεσε λεφτα υπαρχουν
ρε μλκ διπλα με θαβουν με λενε δημοσιο![]()
τωρα με νευριασες αυριο θα τους ενημερωσο οτι πω για εξωτερικες δουλειεςΦερτε μου μπαλκονι να πεσω [size=30pt] τωρα [/size]![]()
![]()
Ακου [size=30pt]10.20[/size]
ποιος να με ξυπνησειΔεν σε ξυπνάει πια ο μικρός;
Σε έξι μήνες τον έκανες σαν τα μούτρα σου.
σκασε ηλιθιαφασκεις και αντιφασκεις..![]()
![]()
αφου λες τα λεφτα υπαρχουν με τα σημερινα δεδομενα μονο ενας δημοσιος υπαλληλος χοντροπληρωμενος λεει κατι τετοιο..
γιατι απο ιδιωτικο αποκλειετε![]()
αλλα εκτος και αν εχεις κανει της καβατζες του, τοτε παω πασο![]()
Τωρα μολιs ειμαι σε καταστολη......τωρα με νευριασες αυριο θα τους ενημερωσο οτι πω για εξωτερικες δουλειες
και δε θα πατησω καθολου![]()
γαμω την πουτανα του , τον κολοφαρδο[flash=500,300] :o O Θεός είναι πολύ Μεγάλος τελικά.![]()
![]()
γαμω την πουτανα του , τον κολοφαρδο![]()
Ο ένας βάζει τον κοντορούφ ,ο άλλος τον βάτραχο...άντε να δούμε πρωινιάτικα!